intel mobile 810i mislim...
Arch Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Arch Linux
intel xorg driver
Aha. Ja imam i915, i sustav se uvijek pristojno ponašao, makar je još uvijek sve sporije no što je bilo kada je kernel .27 bio nov.Grof je napisao/la:intel xorg driver ;)
- DoDo
- Spol: M
Ali zato atijevke jos uvijek ne rade kak spada. 2.6.34 jos uvijek daje najbolji rendering. Medjutim, dosao je i gallium driver za ati koji opet najbolje radi s 2.6.34, no desktop efekti malo stekaju. Zbog toga sam sad fallback na xrender pa bum dal drugu sansu 2.6.36. Ak nis drugo, bar ima power management za grafiku kak spada...Grof je napisao/la:Vlasnici intelovih grafičkih kartica konačno imaju malo sređenije drivere u verziji kernela 2.6.36 koja je ovih dana stigla na Arch.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
da ne otvaram novi topic bezveze, jel mi moze netko rec kako bi arch radio na ovoj konfiguraciji ?
Athlon 64 3200
2gb DDR
80gb hard
graficka 6800 xt
Athlon 64 3200
2gb DDR
80gb hard
graficka 6800 xt
- Abzeenth
- Site Admin
Ne koristim Arch ali mislim da bi super radio
kava
ajde sad neki Arch korisnik 
Ja te ne kuzim zasto mislis da bi trebalo biti problema... kompjuter je dovoljno jak, rama vise nego dovoljno, graficka nvidia a njihovi vlasnicki driveri su super... eventualni problem moze biti sa wirelesom ako ga koristis ali to nisi naveo koji je tako da...ante003 je napisao/la:ajde sad neki Arch korisnik
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
bolje da pitam sad nego da se kasnije j. s tim a zelio bi probat nesto drugo, nesto divlje
Wireless nema jer je to PC.
radi arch an amd athlon64 3000+(i 32 i 64 bit) 1 gb rama nvidia 6600GT, na core duo t3200 1.5gb ram(32 i 64 bit) intel gma4500, na core 2duo t5870 3 gb rama (32 bit)sa ati 3200 i na core i5 4 gb rama (64 bit) intel integrirusa u procesoru(i5 660)
arch