Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Ne znam što želi postići... Mislim da ga više nitko ne shvaća ozbiljno (ako ikad netko je).
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
Lutherus
Više se uopće ne obaziram na takve stvari a najmanje na njega.
A nije se dugo pojavio ovdje 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- retsam
- Spol: M
Od sebe je stvorio ludu i dobio 5 min na televiziji i sad kao dijete s nedostatkom pozornosti i društvenosti opet želi privući tu pozornost, a tko kod ga vidi mu se smije iskreno žalim čovjeka 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
ja ga ne zalim, ja vise zalim one koji sjede doma pred televizijom, gledaju dnevnik i kukaju kako je sve u kurcu... on pokusava nesto napraviti, vjerojatno na krivi nacin ali pokusava a velika vecina i dalje sjedi pred tv-om i kuka i kuka...retsam je napisao/la:Od sebe je stvorio ludu i dobio 5 min na televiziji i sad kao dijete s nedostatkom pozornosti i društvenosti opet želi privući tu pozornost, a tko kod ga vidi mu se smije iskreno žalim čovjeka
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
A dobar dio ljudi krene raditi pa niti ne kuka bilo doma bilo u birtiji a niti se ne dere isprazne prožvakane parole po gradu već radi.
je jos kada je taj radnik radi za drzavu pa opet kuka kako nece dobiti bozicnicu a mi sto crncimo kod privatnika bozicnice skoro nikada ne vidimo a neznamo da li cemo sutra ostati bez posla ili ne...Lutherus je napisao/la:A dobar dio ljudi krene raditi pa niti ne kuka bilo doma bilo u birtiji a niti se ne dere isprazne prožvakane parole po gradu već radi.
o kukaju ljudi, to je strasno koliko kukaju, najvise kukaju oni koji rade za drzavu, mi ostali nemamo vremena od borbe za prezivljavanjem
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
Kukaju i idu na cestu kukati oni kojima to može biti i koji si to mogu dopustiti.
pa u svakoj drzavi di covjek moze izraziti svoje misljenje izlaze na ulicu kada nisu zadovoljni, zar bi da budemo ko u nekim drzavama zatvoreni kuci da nas je strah izaci i reci svoje misljenje?Lutherus je napisao/la:Kukaju i idu na cestu kukati oni kojima to može biti i koji si to mogu dopustiti.
jel ti tezis njemackoj, francuskoj i inima ili kini, bliskom istoku i inima?
-
Lutherus
E da, ali u tim državama nastave raditi. Nisu kao Hrvati
, ode se na pivu ili gemišt i nastavi filozofirati. Od takov načina nema ništa. Nitko ne će ništa umjesto tebe napraviti. Sa sebe se moraš sam pobrinuti. Ako kreneš raditi prosvjede i rušiti vlast onda imaji i spremnu alternativu. Moraš imati rješenje ne možeš lupati gluposti, napadati jedne i druge i ne imati nikakav plan osim plana za barikade. Kaj su Pernarovi prosvjedi donjeli? Osim da se čuje i zna za njega?to će netko drugi