Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

stefan
Moderator
Spol: M

Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Post Postao/la stefan »

Ne znam što želi postići... Mislim da ga više nitko ne shvaća ozbiljno (ako ikad netko je).
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Više se uopće ne obaziram na takve stvari a najmanje na njega.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

A nije se dugo pojavio ovdje :)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
retsam

Post Postao/la retsam »

Od sebe je stvorio ludu i dobio 5 min na televiziji i sad kao dijete s nedostatkom pozornosti i društvenosti opet želi privući tu pozornost, a tko kod ga vidi mu se smije iskreno žalim čovjeka :|
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
zole052

Post Postao/la zole052 »

retsam je napisao/la:Od sebe je stvorio ludu i dobio 5 min na televiziji i sad kao dijete s nedostatkom pozornosti i društvenosti opet želi privući tu pozornost, a tko kod ga vidi mu se smije iskreno žalim čovjeka :|
ja ga ne zalim, ja vise zalim one koji sjede doma pred televizijom, gledaju dnevnik i kukaju kako je sve u kurcu... on pokusava nesto napraviti, vjerojatno na krivi nacin ali pokusava a velika vecina i dalje sjedi pred tv-om i kuka i kuka...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

A dobar dio ljudi krene raditi pa niti ne kuka bilo doma bilo u birtiji a niti se ne dere isprazne prožvakane parole po gradu već radi.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:A dobar dio ljudi krene raditi pa niti ne kuka bilo doma bilo u birtiji a niti se ne dere isprazne prožvakane parole po gradu već radi.
je jos kada je taj radnik radi za drzavu pa opet kuka kako nece dobiti bozicnicu a mi sto crncimo kod privatnika bozicnice skoro nikada ne vidimo a neznamo da li cemo sutra ostati bez posla ili ne...

o kukaju ljudi, to je strasno koliko kukaju, najvise kukaju oni koji rade za drzavu, mi ostali nemamo vremena od borbe za prezivljavanjem :P
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Kukaju i idu na cestu kukati oni kojima to može biti i koji si to mogu dopustiti.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lutherus je napisao/la:Kukaju i idu na cestu kukati oni kojima to može biti i koji si to mogu dopustiti.
pa u svakoj drzavi di covjek moze izraziti svoje misljenje izlaze na ulicu kada nisu zadovoljni, zar bi da budemo ko u nekim drzavama zatvoreni kuci da nas je strah izaci i reci svoje misljenje?

jel ti tezis njemackoj, francuskoj i inima ili kini, bliskom istoku i inima?
Lutherus

E da, ali u tim državama nastave raditi. Nisu kao Hrvati
to će netko drugi
, ode se na pivu ili gemišt i nastavi filozofirati. Od takov načina nema ništa. Nitko ne će ništa umjesto tebe napraviti. Sa sebe se moraš sam pobrinuti. Ako kreneš raditi prosvjede i rušiti vlast onda imaji i spremnu alternativu. Moraš imati rješenje ne možeš lupati gluposti, napadati jedne i druge i ne imati nikakav plan osim plana za barikade. Kaj su Pernarovi prosvjedi donjeli? Osim da se čuje i zna za njega?
Odgovori