Fejsbukmanija?!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Fejsbukmanija?!
Facebook i privatnost u istoj rečenici, lolziForce je napisao/la:Nadam se da će ovi biseri iz facebooka uvesti dodatni mail s kojim ćemo sačuvati svoju privatnost.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
I mene je obradovala vijest o gašenju Facebooka.
Ali onda sam malo stao i razmislio... Hej, pa nisu oni ludi da samo tako ugase ogromnu mrežu na kojoj se okreće vrtoglavi iznos novca.
Ideja Facebooka i umrežavanja je odlična, ali Facebook danas je prerastao u nešto u što nije trebao.
Milijardu retardiranih grupica, statusića, polugolih maloljetnica i droljica i ostaloga.
Užas...
Ali onda sam malo stao i razmislio... Hej, pa nisu oni ludi da samo tako ugase ogromnu mrežu na kojoj se okreće vrtoglavi iznos novca.
Ideja Facebooka i umrežavanja je odlična, ali Facebook danas je prerastao u nešto u što nije trebao.
Milijardu retardiranih grupica, statusića, polugolih maloljetnica i droljica i ostaloga.
Užas...
- kvaju
- Spol: M
a šta je Internet nego to, ako ćeš tako gledati. Internet, kao i Facebook ima i dobrih stvari.PsyTrance je napisao/la: Milijardu retardiranih grupica, statusića, polugolih maloljetnica i droljica i ostaloga.
Užas...
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Ma na Fejzbuku se koncentrira sav taj debilan sadržaj i svi ti debilni ljudi koji satima vise na njemu.
Onda kreće dalje po bespućima interneta
Fejzbuk je dobar (jedino!) zbog reklame. Gdje ćeš bolje oglasiti svoju web stranicu ili firmu ako ne tamo. Za sve ostalo je potpuno beskoristan.
Onda kreće dalje po bespućima interneta
Fejzbuk je dobar (jedino!) zbog reklame. Gdje ćeš bolje oglasiti svoju web stranicu ili firmu ako ne tamo. Za sve ostalo je potpuno beskoristan.
- drone
- Moderator
zole052 je napisao/la:Koja je razlika između Zuckerberga i Assangea?
Assange (WikiLeaks) vam daje privatne informacije korporacija besplatno i on je negativac.
Mark Zuckerberg (Facebook) vaše privatne informacije daje korporacijama u zamjenu za novac i on je osoba godine.
Kradem ovo
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
So do Idrone je napisao/la:zole052 je napisao/la:Koja je razlika između Zuckerberga i Assangea?
Assange (WikiLeaks) vam daje privatne informacije korporacija besplatno i on je negativac.
Mark Zuckerberg (Facebook) vaše privatne informacije daje korporacijama u zamjenu za novac i on je osoba godine.
Kradem ovo
It's So True...
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
mrtvo nam je ovo 
e da...mene je uzasno zivcirao onaj frejm kaj se pojavi sad po novom oko slikica... i znam da sam negdje procitala kako maknut, al ne znam dal ovdje ili negdje drugdje...uglavnom, nemrem nac pa ono...
nasla na ggoogleu pa ako nekome zatreba (za chrome) https://chrome.google.com/extensions/de ... ejll?hl=en
e da...mene je uzasno zivcirao onaj frejm kaj se pojavi sad po novom oko slikica... i znam da sam negdje procitala kako maknut, al ne znam dal ovdje ili negdje drugdje...uglavnom, nemrem nac pa ono...
nasla na ggoogleu pa ako nekome zatreba (za chrome) https://chrome.google.com/extensions/de ... ejll?hl=en
... I'm not weird, I'm limited edition ...