Ubuntu HUD

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Hugo
Spol: M
Kontakt:

Re: Ubuntu HUD

Post Postao/la Hugo »

Grof je napisao/la:
Hugo je napisao/la: I radi sasvim brzo i solidno, mislio sam da će biti jako nestabilno.. :)

Zašto? Pa on koristi Dashov engine, a on je već prilično speglan ;)
Ma, eto, nesmotrena izjava.. :)

Što se tiče članka, nisam cijeli dan bio online, tek sam se sad priključio. Pokušati ću nešto napisati večeras, ali ako ne stavim ništa večeras, neka netko drugi napiše nešto, jer sutra ujutro idem na put, pa ću biti odsutan nekoliko dana..

Ispričavam se Ivanu na obećanju, no imao sam neplaniranih događaja, i nisam stigao.. :roll:
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
zole052

Post Postao/la zole052 »

The Linux users I've asked, many of them via my Google+ account, tell me that they're cautiously optimistic about HUD. True, some, like Drazenko Djuricic, a Linux user since 1996, 'Hate it already.' He asks, what are 'they smoking.
http://distrowatch.com/weekly.php?issue=20120130#news

jesmo li mi balkanci tako nepovjerljivi i volimo kritizirat ili je slucajno dao za primjer jednog od nas :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Mislim da je njega uzeo za primjer zato što je dosta dugo Linux korisnik, pa je to kao kontrast ovim novim, svježim korisnicima...on je vjerojatno vidio puno svega kroz svoju povijest korištenja Linuxa :pogled_dolje
jasox

Post Postao/la jasox »

Abzeenth je napisao/la:Mislim da je njega uzeo za primjer zato što je dosta dugo Linux korisnik, pa je to kao kontrast ovim novim, svježim korisnicima...on je vjerojatno vidio puno svega kroz svoju povijest korištenja Linuxa :pogled_dolje
Drugim rijecima linux ga je izludio :D.
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
jjj

Post Postao/la jjj »

jasox je napisao/la:
Abzeenth je napisao/la:Mislim da je njega uzeo za primjer zato što je dosta dugo Linux korisnik, pa je to kao kontrast ovim novim, svježim korisnicima...on je vjerojatno vidio puno svega kroz svoju povijest korištenja Linuxa :pogled_dolje
Drugim rijecima linux ga je izludio :D.
Možda. Ako ga koristi od 1996 vjerojatno ne zazire od terminala, ali svejedno misli da je takva funkcionalnost unutar grafičkog sučelja nešto loše...možda je onaj "what are they smoking" bio vapaj - i on bi malo toga :)
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Hugo je napisao/la:Što se tiče članka, nisam cijeli dan bio online, tek sam se sad priključio. Pokušati ću nešto napisati večeras, ali ako ne stavim ništa večeras, neka netko drugi napiše nešto, jer sutra ujutro idem na put, pa ću biti odsutan nekoliko dana..

Ispričavam se Ivanu na obećanju, no imao sam neplaniranih događaja, i nisam stigao.. :roll:
Ništa, napisao sam ja u međuvremenu.

http://www.linuxzasve.com/canonical-pre ... likacijama
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
jasox

Post Postao/la jasox »

Bilo bi dobro kad bi imali nesto slicno u gnome-shellu, inace meni se koncept HUD-a svidja.
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

dmenu?
shicy

Post Postao/la shicy »

Lutherus je napisao/la:dmenu?
:thumbs2
jjj

Post Postao/la jjj »

Shicy je napisao/la:
Lutherus je napisao/la:dmenu?
:thumbs2
Dmenu nije sličan HUD-u. Gnome Do, Kupfer itd. jesu, ali istu funkcionalnost omogućavaju preko pluginova.

@jasox

Nisam siguran, ali ako možeš instalirati Global Menu, možda možeš i HUD.
Odgovori