Službeni logo linuxzasve.com
Moderator/ica: Moderatori/ce
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: Službeni logo linuxzasve.com
Super su mi ovi od speedy-ja. Najviše mi se sviđa plavi 
Ajde može...zašto ne. Možda da se poigraš i za svjetlinom boja....speedy je napisao/la:slozim danas kad se vratim s posla jos par kombinacija
ma uzmite bilo koji od speedy-ja ili stavite neku skriptu(ja neću programirat!!!)koja će ih mjenjati recimo svakih 5 minuta
Ne slazem se bas, sluzbeni logo treba biti jedan jedini i prepoznatljivi a ne da mu se mjenja boje svako toliko...iweb je napisao/la:ma uzmite bilo koji od speedy-ja ili stavite neku skriptu(ja neću programirat!!!)koja će ih mjenjati recimo svakih 5 minuta
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
tocno tako nije to banner da se rotirazzankola je napisao/la:Ne slazem se bas, sluzbeni logo treba biti jedan jedini i prepoznatljivi a ne da mu se mjenja boje svako toliko...iweb je napisao/la:ma uzmite bilo koji od speedy-ja ili stavite neku skriptu(ja neću programirat!!!)koja će ih mjenjati recimo svakih 5 minuta
o.k. nemojte me pljuvat. edit:ma bio sam živčan sorry. kava 
Ma nitko te ne pljuje nego razmjenjujemo mišljenja...iweb je napisao/la:o.k. nemojte me pljuvat. edit:ma bio sam živčan sorry. kava
Pa ovo je forum
iweb je napisao/la:o.k. nemojte me pljuvat. edit:ma bio sam živčan sorry. kava
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.