Google +
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Fejsbukmanija?!
I meni piše da je pun kapacitet.. A baš sam se bio nabrijao.. 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Sigurno će za koji sat ponovo pustitiiweb je napisao/la:ja pošaljem i kažu da im ne stigne a na google+ piše da je prepunjen kapacitetiForce je napisao/la:Jel vama još prolaze pozivnice?
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
– An important note about Field Trial –
You're a part of a small group of people who are helping to test Google+. When you share something with people who are not yet able to use Google+, they will receive it via email but won't be able to comment or engage with the content like other Google+ users. They'll be able to join Google+ as we let more users in over time.
You're a part of a small group of people who are helping to test Google+. When you share something with people who are not yet able to use Google+, they will receive it via email but won't be able to comment or engage with the content like other Google+ users. They'll be able to join Google+ as we let more users in over time.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Još me ne puštaju unutra.. Damn.. 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Pokušaj ujutro i oko 12 sati...Hugo je napisao/la:Još me ne puštaju unutra.. Damn..
Tako je bilo nekako i danas...
Ma da, ali mogu oni pustiti neograničeno korisnika (ipak je to Google), ovako samo namjeravaju narajcati rulju da misle da je GooglePlus ne znam ti ja šta.. Da su pustili svima odmah, ne bi bilo kul..iForce je napisao/la:Pokušaj ujutro i oko 12 sati...Hugo je napisao/la:Još me ne puštaju unutra.. Damn..
Tako je bilo nekako i danas...
- glaskoncILLa
ne radi se samo o tome, ovo je sad "testing" faza, zele rijesiti sto vise bugova prije "stablea".. 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Vidiš, nije mi to palo na pamet..glaskoncILLa je napisao/la:ne radi se samo o tome, ovo je sad "testing" faza, zele rijesiti sto vise bugova prije "stablea"..
-
Lutherus
Debian!glaskoncILLa je napisao/la:ne radi se samo o tome, ovo je sad "testing" faza, zele rijesiti sto vise bugova prije "stablea"..