Web n' walk - Option icon 225
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Web n' walk - Option icon 225
Kernel 2.6.21.4 Na velikom lap Signal strenght excellent. Logično kad mi je router 3 metra od oba laptopa. Ključ naravo nije xxxxxxxxx, tako sam samo označio mjesta. Kak to misliš, da si bliže? Mogu te nazvati na mob. ili fiksni. Problem je da mi je sve savršeno šljakalo dok nisam mrdao i spajao T-mobile web 'n' walk stick. Njega sam sredio, a ovo pokvario. Najradije bi resetirao Ernesta (kršteno ime mog eee) na tvorničke postavke. By the way, puno hvala što se bakćeš mojim problemima.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Jeste li uspjeli rješiti problem?
Ne. Resetirao sam ga na tvorničke postavke i sad polako radim sve od početka.
- Suko
- Site Admin
Baš mi je žao.
Nadam se da će ti sada dobro raditi.
Ako imaš volje, svakako javi kakva je situacija, da bi i drugi mogli znati kako stvar radi.
Ja imam instaliran Ubuntu, i nemam problema sa spajanjem na mrežu. Doduše, spajam se preko žice i nisam probao bežično. Možda bi i ja imao sličan problem kao i ti.
Nadam se da će ti sada dobro raditi.
Ako imaš volje, svakako javi kakva je situacija, da bi i drugi mogli znati kako stvar radi.
Ja imam instaliran Ubuntu, i nemam problema sa spajanjem na mrežu. Doduše, spajam se preko žice i nisam probao bežično. Možda bi i ja imao sličan problem kao i ti.
OK. Hvala na pomoći. Fora je u tome da mi je wlan radio dok nisam sređivao web'n'walk.
Evo, obavještavam da sam uspio srediti web'n'walk, a da mi se wlan nije poremetio. Nakon problema s wlanom poslije instalacije web'n'walk-a resetirao sam eee na tvorničke postavke (boot s USB sticka) i ponovo instalirao sve za web'n'walk. Instalaciju sam napravio po uputama overuseee.pistooli.com/?p=8. jer sam, po uputama s viewtopic.php?f=35&t=503 zapeo na "make, pa zatim sudo make install" (nije se ništa dogodilo niti instaliralo). Uglavnom, sad sve šljaka. Hvala na pomoći!
- Suko
- Site Admin
Baš mi je drago da ti sada sve radi!
Vidim da se ne daš i da ostaješ na Linuxu.
Vjeruj mi da će ti se nakon nekog vremena isplatiti.
Vidim da se ne daš i da ostaješ na Linuxu.
Vjeruj mi da će ti se nakon nekog vremena isplatiti.
Pojasni malo kako si riješio web n walk t-mobile ako nije problem kavaakrgovic je napisao/la:Evo, obavještavam da sam uspio srediti web'n'walk, a da mi se wlan nije poremetio. Nakon problema s wlanom poslije instalacije web'n'walk-a resetirao sam eee na tvorničke postavke (boot s USB sticka) i ponovo instalirao sve za web'n'walk. Instalaciju sam napravio po uputama overuseee.pistooli.com/?p=8. jer sam, po uputama s viewtopic.php?f=35&t=503 zapeo na "make, pa zatim sudo make install" (nije se ništa dogodilo niti instaliralo). Uglavnom, sad sve šljaka. Hvala na pomoći!
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Suko
- Site Admin
U Network manageru idi po Wizzardu. Odaberi Croatia i T-mobile. Promijeni APN da piše: web.htgprsdomi je napisao/la: Pojasni malo kako si riješio web n walk t-mobile ako nije problem kava
Snimi promjenu. Uštekaj stick.
I probaj se spojiti.
Ako neće, izštekaj stick i ponovno ga vrati.
Pa probaj opet.
- Pavle
Zanimljivo.Neki eee nemaju ugraddjen modem za wireles,pa se mora kupit usb modem.Kosta oko
2000 RSD ili ti 200-300 kunica
2000 RSD ili ti 200-300 kunica
Али да ли се тако могу наци сви програми?
Има један забаван програм,Тукс паинт,и тако се не може наћи
http://www.cirilicalatinica.com/? https://duckduckgo.com
Има један забаван програм,Тукс паинт,и тако се не може наћи
http://www.cirilicalatinica.com/? https://duckduckgo.com