Rename '686-bigmem' flavour to '686-pae'; remove '686' flavour. For 686-class systems without PAE, the '486' flavour is more efficient than the '686' flavour due to optimisation for uniprocessor systems.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Dam to sam i ja skužio. Napravio sam nekoliko kernela sa različitim optimizacijama i skužio da je generički optimizirani kernel brži od onog koji je optimiziran za moj procesor. Plus, što je manja latencija i veća preempcija,to je kernel sporiji (a time i čitavi sustav).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ipak sam uspio kompajlirati svoj kernel, ali bez ck patcha, jer je on izgleda stvarao problem. Pa sam kompajlirao 2.6.39-rc5 kernel, i s njim isto sranje.
Skinuo sam također 2.6.38-4.dmz.1-liquorix-686 kernel, i s njim je sve isto..
Jedino mi 2.6.32 radi ok, tako da sam prisiljen ostati na njemu..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Hugo je napisao/la:Ipak sam uspio kompajlirati svoj kernel, ali bez ck patcha, jer je on izgleda stvarao problem. Pa sam kompajlirao 2.6.39-rc5 kernel, i s njim isto sranje.
Hugo je napisao/la:Ipak sam uspio kompajlirati svoj kernel, ali bez ck patcha, jer je on izgleda stvarao problem. Pa sam kompajlirao 2.6.39-rc5 kernel, i s njim isto sranje.