Za sada sve sam radim, a na koji točno repo misliš?Dangerous Lickz je napisao/la:Pitanje za valent-a:
Tko je radio repo ?
I kako?
Fusion Linux 14 beta
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Fusion Linux 14 beta
- Dangerous Lickz
- Spol: M
- Kontakt:
http://iso.linux.hr/fusion-linux/fusion ... n-14/i386/ - na taj mislim 
기분이 무료로 사용 리눅스 
Linux korisnik broj 518617!
a iznenadio si me kako si se brzo snašao
Svaka čast.
Repo napravim na svome disku tako da pripremim rpm datoteke i onda pokrenem naredbu nakon toga uploadam rpm-ove i repo datoteke koje su se kreirali na hulk server.
Jednostavno.
Samo ideja je da osim najnužnije datoteke sve ubacimo na Fedora repo kako ne bi morali održavati svoj repo i zadavali si dodatno posla. Šteta što je Grof prestao pakirati programe sada bi nam puuuno pomogao. Zna li tko pakirati RPM pakete?
Repo napravim na svome disku tako da pripremim rpm datoteke i onda pokrenem naredbu
Kod: Označi sve
createrepo ./Jednostavno.
Samo ideja je da osim najnužnije datoteke sve ubacimo na Fedora repo kako ne bi morali održavati svoj repo i zadavali si dodatno posla. Šteta što je Grof prestao pakirati programe sada bi nam puuuno pomogao. Zna li tko pakirati RPM pakete?
- Dangerous Lickz
- Kontakt:
A sve se može naučiti 
Idem malo tražiti tutove po netu, da vidim šta mogu
Ono, oko čega ti mogu pomoći jesu poveznice za vodiče o Fedora paketiranju:Dangerous Lickz je napisao/la:A sve se može naučiti
Dakle, ovdje imaš sve oko pristupanja sustavu za paketiranje pri Fedori:
https://fedoraproject.org/wiki/PackageMaintainers/Join
Ovo ti je glavni vodič za paketiranje (čitaj: biblija!)
https://fedoraproject.org/wiki/Packaging:Guidelines
Od tuda sam i osobno bi osve naučio, tako da ne vidim zašto i ti ne bi uspio sve pohvatai
sretno!
- Dangerous Lickz
- Kontakt:
Evo ja sam napravio i onu ikonu za menu.
U privitku imate logo (smanjen na 24x24), i screenshot.
Namjestiti možete ovako.
Desni klik na menu -> Preferences -> Button icon |________| i tamo upišite putanju do logoa kojeg ste downloadali.
EDIT:I da, napravio sam onaj About Gnome - Izmijenio gdje je pisalo "Red hat" piše Fusion Linux!
Namjestiti možete ovako.
Desni klik na menu -> Preferences -> Button icon |________| i tamo upišite putanju do logoa kojeg ste downloadali.
EDIT:I da, napravio sam onaj About Gnome - Izmijenio gdje je pisalo "Red hat" piše Fusion Linux!
- Privitak/ci
-
- fusion.png
- (1.29 KiB) Preuzeto 677 puta.
-
- Screenshot.png
- (4.51 KiB) Preuzeto 677 puta.
기분이 무료로 사용 리눅스 
- Dangerous Lickz
- Kontakt:
Evo,
nakon downloadanja RCa moram reci da boot traje znatno manje!
Vidim dodan je Wine, "gnome foot" ikona za menu itd.
valent uploadat cu source od "about gnome" na neki sharing servis i poslat ti, pa ti samo copy-paste u /usr/share/gnome-about (ako to tako moze).
Ivan.
nakon downloadanja RCa moram reci da boot traje znatno manje!
Vidim dodan je Wine, "gnome foot" ikona za menu itd.
valent uploadat cu source od "about gnome" na neki sharing servis i poslat ti, pa ti samo copy-paste u /usr/share/gnome-about (ako to tako moze).
Ivan.
기분이 무료로 사용 리눅스 
Niiice, samo tekst je premali pa probaj samo s logom napraviti bez teksta.Dangerous Lickz je napisao/la:Evo ja sam napravio i onu ikonu za menu.
Namjestiti možete ovako.
Molim te probaj zamjeniti hotdog logo s fusion logom iz ovog RPM-a:
http://fedora.riteh.hr/linux/releases/1 ... 14.src.rpm
Samo ga odzipaj i imaš unutra tar.gz, to bi nam jako trebalo jer ne smijemo koristiti fedora logo a ovag generic s tim hotdogom je bezveze.
- Dangerous Lickz
- Kontakt:
Probam, ali kad se vratuim iz školevalent je napisao/la:Niiice, samo tekst je premali pa probaj samo s logom napraviti bez teksta.Dangerous Lickz je napisao/la:Evo ja sam napravio i onu ikonu za menu.
Namjestiti možete ovako.
Molim te probaj zamjeniti hotdog logo s fusion logom iz ovog RPM-a:
http://fedora.riteh.hr/linux/releases/1 ... 14.src.rpm
Samo ga odzipaj i imaš unutra tar.gz, to bi nam jako trebalo jer ne smijemo koristiti fedora logo a ovag generic s tim hotdogom je bezveze.
기분이 무료로 사용 리눅스 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.