Koristite li dual boot ili ne?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- DoDo
- Spol: M
Re: Koristite li dual boot ili ne?
Na laptopu koji sluzi samo za rad jest arch i win7 u virtualboxu za potrebe M$ Office-a, VS 2010-a i njima slicnih.
Na desktopima su dual bootovi, gdje windowsi sluze iskljucivo samo za igre.
Na desktopima su dual bootovi, gdje windowsi sluze iskljucivo samo za igre.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
- Markec
Eh, Ja sam stavio prije 4 mj windows 7 dualbot tj dao mu 20 giga prostora, hmm ali ga jako rijetko koristim. Hmm razlog zasto sam ga stavio jest videopoziv preko msn-a, i te stvari (na altenativnim programima videopoziv ne radi zato jer je M$ promjenio Sip servere) . Hmm zajdni put sam W7 taknuo prije nekoliko tjedana, zasada nemam razloga ići na njega 
Hmm sto se tiće ona Canonicalove aplikacije za pračenje, hmm ja ga instalirao, nek vide da ga koristim
Hmm sto se tiće ona Canonicalove aplikacije za pračenje, hmm ja ga instalirao, nek vide da ga koristim
- kvaju
Još ga koristim, skype i voip mi ipak bolje rade na win, često mi donose seminarskih radova da ih prepravljam, i fino posložim, ipak još radim u Mic. Off.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Ja na laptopu koristim dualboot, ne zbog sebe toliko(dobro, ok, ponekad odem u Windoze, recimo kad mi zatreba mogućnost igranja Angry Birds PC--da nemam smartphone--
), već zbog sestre koja totalna antiLinuxašica i ne možeš ju natjerat da u tom GRUB-u stisne bilo šta gdje ne piše "Windows".
Imam XP Professional SP2.
Eto, toliko o mojim dualboot iskustvima.
A sad, (di je onaj smajlić šta pije kavu nema ga kud ste ga stavili?! ?!)
Imam XP Professional SP2.
Eto, toliko o mojim dualboot iskustvima.
-
Lutherus
kava smajlić je tamo gdje je i bio kava
osobno nemam potrebe za dual boorom.penđere trebam samo radi autocada jer autocad užasno loše radi pod winom pa penđere imam u vboxu.catia i solidworks rade sasvim solidno pod winom pa njih i koristim pod winom i sve više odbacujem autocad.još jedino da taj draftsight zaživi kak spada i da utklone bugove pa nema ni potreba za vboxom više kava
osobno nemam potrebe za dual boorom.penđere trebam samo radi autocada jer autocad užasno loše radi pod winom pa penđere imam u vboxu.catia i solidworks rade sasvim solidno pod winom pa njih i koristim pod winom i sve više odbacujem autocad.još jedino da taj draftsight zaživi kak spada i da utklone bugove pa nema ni potreba za vboxom više kava
A men ga nema kava . Nema ga u popisu smajlija.odin je napisao/la:kava smajlić je tamo gdje je i bio kava
- Abzeenth
- Site Admin
Možeš ju natjerati, kako ne. Uredi menu.lst ili grub.cfg, što već imaš, tako da zamijeniš imena sustava - na Windows napiši <ime distribucije koju koristiš> a toj istoj distribuciji dodijeli ime "Windows". kava kavaiweb je napisao/la:totalna antiLinuxašica i ne možeš ju natjerat da u tom GRUB-u stisne bilo šta gdje ne piše "Windows".