Koristite li dual boot ili ne?

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

DoDo
Spol: M

Re: Koristite li dual boot ili ne?

Post Postao/la DoDo »

Na laptopu koji sluzi samo za rad jest arch i win7 u virtualboxu za potrebe M$ Office-a, VS 2010-a i njima slicnih.

Na desktopima su dual bootovi, gdje windowsi sluze iskljucivo samo za igre.
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

Ne.
Markec

Post Postao/la Markec »

Eh, Ja sam stavio prije 4 mj windows 7 dualbot tj dao mu 20 giga prostora, hmm ali ga jako rijetko koristim. Hmm razlog zasto sam ga stavio jest videopoziv preko msn-a, i te stvari (na altenativnim programima videopoziv ne radi zato jer je M$ promjenio Sip servere) . Hmm zajdni put sam W7 taknuo prije nekoliko tjedana, zasada nemam razloga ići na njega :)

Hmm sto se tiće ona Canonicalove aplikacije za pračenje, hmm ja ga instalirao, nek vide da ga koristim :)
kvaju

Post Postao/la kvaju »

Još ga koristim, skype i voip mi ipak bolje rade na win, često mi donose seminarskih radova da ih prepravljam, i fino posložim, ipak još radim u Mic. Off.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to

LastFM grupa LINUXZASVE join us
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Ja na laptopu koristim dualboot, ne zbog sebe toliko(dobro, ok, ponekad odem u Windoze, recimo kad mi zatreba mogućnost igranja Angry Birds PC--da nemam smartphone-- :D ), već zbog sestre koja totalna antiLinuxašica i ne možeš ju natjerat da u tom GRUB-u stisne bilo šta gdje ne piše "Windows".
Imam XP Professional SP2.
Eto, toliko o mojim dualboot iskustvima. :D A sad, (di je onaj smajlić šta pije kavu nema ga kud ste ga stavili?! ?!)
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

kava smajlić je tamo gdje je i bio kava

osobno nemam potrebe za dual boorom.penđere trebam samo radi autocada jer autocad užasno loše radi pod winom pa penđere imam u vboxu.catia i solidworks rade sasvim solidno pod winom pa njih i koristim pod winom i sve više odbacujem autocad.još jedino da taj draftsight zaživi kak spada i da utklone bugove pa nema ni potreba za vboxom više kava
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

odin je napisao/la:kava smajlić je tamo gdje je i bio kava

osobno nemam potrebe za dual boorom.penđere trebam samo radi autocada jer autocad užasno loše radi pod winom pa penđere imam u vboxu.catia i solidworks rade sasvim solidno pod winom pa njih i koristim pod winom i sve više odbacujem autocad.još jedino da taj draftsight zaživi kak spada i da utklone bugove pa nema ni potreba za vboxom više kava
A men ga nema kava . Nema ga u popisu smajlija.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

slika
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

odin je napisao/la:slika
aaa... sorry, my bad. nisam vidio. :nee :nee :nee
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

iweb je napisao/la:totalna antiLinuxašica i ne možeš ju natjerat da u tom GRUB-u stisne bilo šta gdje ne piše "Windows".
Možeš ju natjerati, kako ne. Uredi menu.lst ili grub.cfg, što već imaš, tako da zamijeniš imena sustava - na Windows napiši <ime distribucije koju koristiš> a toj istoj distribuciji dodijeli ime "Windows". kava kava

slika
Odgovori