there is no point !glaskoncILLa je napisao/la:ma jos mi je shvatljivo da ga zele zabraniti svima ( glupo od njih, ali shvatljivo ), ali oni ga filtriraju po zemlji, whats the point??
[ZBIRNA TEMA] YouTube
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Youtube
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Point je u tome što je u Rvackoj stopa piratluka over the sky.
I na ovaj način nas kažnjavaju.
'Ako ćete plaćati, možete gledati i naše spotove. A ako nećete, javite se kad se malo uljudite'
I na ovaj način nas kažnjavaju.
'Ako ćete plaćati, možete gledati i naše spotove. A ako nećete, javite se kad se malo uljudite'
- glaskoncILLa
ali nije zabrana samo hrvatskom internet prostoru, zabrana je i njemackom, pokusao sam sa jednog njemackog proxya i nista...
mislim da je zabrana svugdje izvan usa.
koji fasizam..
koji fasizam..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Suko
- Site Admin
To je fašizam!glaskoncILLa je napisao/la:ali nije zabrana samo hrvatskom internet prostoru, zabrana je i njemackom, pokusao sam sa jednog njemackog proxya i nista...
koji fasizam..
Bolesno!
To ima veze sa regijama, u stilu DVD-a. 
ppingu je napisao/la:To ima veze sa je internet žalbi.unregijama, u stilu DVD-a.
Da, to su Sonyeve gluparije i
Navodno postoji neko rješenje ovdje (nisam probao)
EDIT:.
Ne, izgleda da to više ne radi. Bar tako piše u komentarima...
- kvaju
Youtube ukida podršku za IE6 idući mjesec
http://mashable.com/2010/02/23/youtube-ie6/
Pored upozorenja, ponudit će izbor preporučenih browsera

Dominacija IE-a dobiva još jedan udarac
Pored upozorenja, ponudit će izbor preporučenih browsera

Dominacija IE-a dobiva još jedan udarac
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Re: Youtube ukida podršku za IE6 idući mjesec
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- glaskoncILLa
Re: Youtube ukida podršku za IE6 idući mjesec
kao i masa drugih siteova, ie6 je zavrsio na preko nekoliko lista najlosijeg softwarea ili ikad ili u datom vremenskom razdoblju.
tak da to nije "planski" udarac, nego jednostavno aplikacija je stara i bugovita, nitko ju vise i ne koristi i nikom se ne da previse tlaciti sa prilagodjavanje sadrzaja za nju sto je ponekad znao biti mission imposible ( imao sam i sam takva iskustva kad sam radio taj jedan jedini web koji sam ikad napravio
)
sto se toga tice, meni recimo ie8 na windowsima radi bolje nego firefox na nekim siteovima punim multimedijalnih sadrzaja ( na stranu sad sigurnost i add-onovi ), odnosno nije se ni firefox bas proslavio u 3.x verzijama.
tak da to nije "planski" udarac, nego jednostavno aplikacija je stara i bugovita, nitko ju vise i ne koristi i nikom se ne da previse tlaciti sa prilagodjavanje sadrzaja za nju sto je ponekad znao biti mission imposible ( imao sam i sam takva iskustva kad sam radio taj jedan jedini web koji sam ikad napravio
sto se toga tice, meni recimo ie8 na windowsima radi bolje nego firefox na nekim siteovima punim multimedijalnih sadrzaja ( na stranu sad sigurnost i add-onovi ), odnosno nije se ni firefox bas proslavio u 3.x verzijama.
...."Have you mooed today?"...