Predsjednički Izbori

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

meema
Spol: Ž
Kontakt:

Re: Predsjednički Izbori

Post Postao/la meema »

a ne ne :D vidosevic mi je zgodan :D a kerum ima dobar auto :D hahaha

salim se :D :D

kerum mi je zakon :D lik onako surovo i primitivno kaze ono kaj misli...a svi ovi to onak diplomatski pricaju pricaju pricaju a nista ne kazu :D lik je zakon, steta sto se nije kandidirao...
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
shicy
Spol: M

Post Postao/la shicy »

lik je surovo švercao robu namijenjenu Caritasu.. ;)
meema
Kontakt:

Post Postao/la meema »

nije jedini...nitko u politici nije cist, inace ne bi bio politicar...svi su oni premazani raznim mastima i na svakave nacine se "snalazili"...uvijek je tu najvise njebo "mali" covjek, ali tako je uvijek bilo i tako ce bit...stvar je u tome, da uopce nije bitno ko je predsjednik, on je samo figura...ono sto je zapravo bitno je predstavi hrvatsku ipak u nekom pristojnom i ozbiljnom pristupu...znaci, predsjednik bi trebao biti netko tko zna jezike, tko se lijepo izrazava i oku je ugodan i simpatican...pusicka je po tom pitanju tu negdje, jedino sto mi nije simpaticna... :D
pingu

Post Postao/la pingu »

glaskoncILLa je napisao/la:2pingu, sto to znaci antihrvatski stavovi Vesne Pusic?
Možda sam odabrao pregrubu riječ, ali stekao sam takav dojam iz nekih njenih izjava, lako se pronađu negdje na Youtube i novinama.
meema je napisao/la:a ne ne :D vidosevic mi je zgodan :D a kerum ima dobar auto :D hahaha

salim se :D :D

kerum mi je zakon :D lik onako surovo i primitivno kaze ono kaj misli...a svi ovi to onak diplomatski pricaju pricaju pricaju a nista ne kazu :D lik je zakon, steta sto se nije kandidirao...
Evo radi čega bi ženama oduzeo pravo glasa, koje usput da se zna Švicarci su dali ženama 70-ih godina 20.st. :)
meema je napisao/la:htjela sam glasat za bandica, ali necu :D zelim da ostane u zagrebu...je da se nakro (ali boze moj, svi bi krali da smo mogli...ja prva)...ali je puno napravio i za zagreb...pa bih voljela da nam ipak ostane kao gradonacelnik...bolje nego predsjednik, jer nece moc nis napravit, a ovak jos nes stigne :D
Bože čuvaj Hrvatsku. Govori u svoje ime, zato je RH u kanalizaciji, kada se tolerira korupcija od vrha prema dnu. Švedska ministrica je podnijela ostavku radi Toblerone koju je kupila državnom kreditnom karticom. Kod nas saborska banda ima visoke plaće, razne bonuse, jeftinu saborsku kantinu, i to nije dovoljno da donose zakone za dobrobit RH. Sramota, jad i bijeda. Koja smo mi *bena država, da nam umirovljenici kopaju po smeću.
Njegova je dužnost da nešto radi za grad kao gradonačelnik, to mu je u opisu posla. Usput, radi projekte sa našim novcima, ne sa svojima, *ovno bahato. Nakon Austro-Ugarske i Jugoslavija, u 20 godina samostalnosti smo uspjeli uništiti skoro sve što je vrijedilo i nastavlja se nesmiljenom žestinom.

Samo za meemu, GMO Bandić:
slika

Bruno Bušić najbolje ovo oslikava:
... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidit ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?“
zole052

Post Postao/la zole052 »

pingu je napisao/la: Bruno Bušić najbolje ovo oslikava:
... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidit ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?“
Bas je tako... tuzno, jadno... neznam dalje koja bi rjec jos opisala trenutacno stanje... za plakat...
Jedino kada udjemo u europu cemo mozda malo manjiti tu korupciju i kradju nadam se.
Pita se bruno busic "kako nas tada spasiti od nas samih? vjerujem da se sami ni ne mozemo spasiti, ovi nasi politicari bi nastavili tako krasti i muljati i da 50% hrvata zavrsi na ulici... kako su se samo zadnjih godina trgali tko ce vise drmnuti prije nego udjemo u EU kava dok je jos lako.

Nekako mi se cini da nema konflikata unutar hdz-a da sva ova govna (da prostite) sto su isplivala zadnjih pola godine nebi nikada izasla na vidjelo. Mislim na te puste korupcijske afere.

Covjece da smo japanci vec bi svi napravili harakiri :mrgreen:

Gore navedeno su samo moja misljenja, nemojte ih pokusati pobiti :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
pingu

Post Postao/la pingu »

zole052 je napisao/la:Jedino kada udjemo u europu cemo mozda malo manjiti tu korupciju i kradju nadam se.
Pita se bruno busic "kako nas tada spasiti od nas samih? vjerujem da se sami ni ne mozemo spasiti, ovi nasi
Teći će med i mlijeko. Mi već jesmo u EU. Banke su nam u stranom vlasništvu, telekomunikacije, you name it. Usput, cijene proizvoda su čak i nešto više nego od onih u EU, pa imamo nebuloze sa sniženjem cijena 50% (ne)akcija.

Kad smo već kod smanjivanja korupcije i kako je CCCEU savršena tvorevina, par zgodnih video priloga:
http://www.youtube.com/watch?v=vLlqQXQCxyc
http://www.youtube.com/watch?v=4OivEcnZ ... re=related
meema
Kontakt:

Post Postao/la meema »

pingu, ma nije mi kerum zgodan...bas naprotiv :D a nije mi ni banditos bas nesto :D

gle, reci za kog je pametno glasat??za nikog...svi su oni isti...svi do jednog...evo, ja prva priznajem da kad bih bila na nekim takvim duznostima i pozicijama, da bih pokrala sve sto bih mogla...priznajem, ubite me :D ionako svi (pa i "mali" covjek) gleda samo na svoju vlastitu guzicu...
sada svi strajkaju gladu i ne znam cime sve ne prijete, i ovo ono...i ok...neka...neka im se pomogne...
ali gdje su bili kada su se drugi bunili prije par godina za neke svoje situacije (primjerice TISAK, kada ih je kutle pokrao...)...onda njih nije bilo nigdje jer ih je bolilo duper jer su imali place od 5000-6000-7000kn...
tako je i za sve...kod nas nema sloge, i jebes ga...predsjednik moze bili bilo tko - zgodan,ruzan,pametan,glup,korumpiran i slicno...nama ce biti isto...ali ISTO...jer tko god da dode na vlast, pobrinut ce se prvo za svoje dupence, a onda se poslije pobrinuti da se to ne pojavljuje u javnosti...
i ne budite smjesni i ne mislite da su se svi oni kandidirali zato da bi poboljsali situaciju, kandidirali su se zbog para i sveg onog sta ta pozicija donosi...
meni su ti izbori postali sprdnja...i ovi predsjednicki, i oni za vlast...idem po principu "eci pec pec"...jedne godine sam glasala za one zelene, tak je ispalo...
ionako je cijela ova situacija postala sprdnja...kao i hrvatska...jer su od nje to napravili nasi politicari, ali i narod, koji se nije znao zauzet za svoje neke stvari...nego sada kada je kasno sada idu nesto poduzimat...
jednom kada rasprodaju hrvatsku, trebat ce nam putovnica da putujemo njom...jer iz slavonije do dalmacije cemo proci barem 4 drzave...ali neka nam tako i bude, kada sve pustamo u ruke drugih i mislimo si "bit ce bolje"...oce oce...eto, neka dode netko novi na vlast i nek pokrade i to malo kaj je ostalo...pa nek barem njemu jednom bude bolje nego svima nama...
zole052

Post Postao/la zole052 »

pingu je napisao/la: Teći će med i mlijeko. Mi već jesmo u EU. Banke su nam u stranom vlasništvu, telekomunikacije, you name it. Usput, cijene proizvoda su čak i nešto više nego od onih u EU, pa imamo nebuloze sa sniženjem cijena 50% (ne)akcija.

Kad smo već kod smanjivanja korupcije i kako je CCCEU savršena tvorevina, par zgodnih video priloga:
http://www.youtube.com/watch?v=vLlqQXQCxyc
http://www.youtube.com/watch?v=4OivEcnZ ... re=related
Ma koji med i mljeko, onda ce nas europa izmusti ono sto jos nije... nisam to mislio nego samo da nece pustati nase politicare da kradu...

Ja sam nacelno protiv europe ali ako pogledam alternativu... tj pustiti je u rukama ovim nesposobnim lopovima onda mislim da je ipak manje zlo da udemo u europu.

Blago ne nama hrvatima kada uvijek biramo izmedju manjeg zla :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

meema je napisao/la:...evo, ja prva priznajem da kad bih bila na nekim takvim duznostima i pozicijama, da bih pokrala sve sto bih mogla...priznajem, ubite me :D
Najveca tuga sto iz svega toga ucimo djecu da upravo tako razmisljaju i ponasaju!!! Da gledaju samo svoju guzicu i da ne *ebu ostale. Zato se danas i djeca ubijaju na ulici zbog reda na fast foodu jer im tudji zivot neznaci nista i misle samo na sebe... grozno i strasno...
retsam

Post Postao/la retsam »

1. Josipović- čovijek izgleda ko prikaza iz holivudskih filmova strave i užasa, upsoren i u politiku ušao ponavljajući da hrvatska treba biti pravna država(iako bi kao svaki pravnik trebao zanti da država automatski je pravna)

2. Vidošević Lopov, lopov, pokrao cementaru

3. Bandić- demagog s tenkom

4. Primorac - malo desni, malo centar, malo ljevi i po faci šizofrenik koji navodno tuče ženu

5. Kajin - No coment

6. Pusić - traži se krava bijesna po imenu pusić vesna (sorry ovo je bilo jače od mene, potpisujem što je pingu rekao)

7. Hebrang - Lažov, antifašist, veliki hrvat, antikomunist, katolik i HDZ-ovac - sve to neide zajedno

8. Miroslav Tuđman - neželim ga procijenjivati po ocu(čovjeku kojeg poštujem i koji je stvorio hrvatsku, ali je poslje sa svojim planom od 200 bogatih obitelj malo narušio svoju sliku) ali također nekako ljleno priča bez žara moglo bi se reći da je konzervativnija verzija josipovića

9. Vukšić - nemam neku sliku o čovijeku

10. Mikšić- kauboj s zapada nekako dojahao u hrvatsku predstavljajući se kao poduzetnik

11. Škare-ožbolt - no way

12. Josip Jurčević - Čovijek koji mi se najviše sviđa, povijesničar, na blebeta gluposti, nije krao, ali nažalost nema šanse pobijediti
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Odgovori