Fedora 12

Diskusije usko vezane uz Fedora i srodne distribucije (RHEL, CentOS...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Fedora 12

Post Postao/la Suko »

pingu je napisao/la: Javi se onda kada pokreneš filmove, i reci kako se čuje. :)
Hah!
I moja muka s Fedorom isto. :mrgreen:
andrei
Kontakt:

Post Postao/la andrei »

Evo sada imam malih problema nikako nemogu na internet. Inače diže se super brzo, za razliku od OpenSolarisa :misli
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Suko je napisao/la: I moja muka s Fedorom isto. :mrgreen:
To mi nije jasno - kakva muka? S RPM Fusionom ja nikad nisam imao ama baš nikakavih problema sa zvukom.

btw nova Fedora ne radi s nVidijinim vlasničkim driverima, ali to je nekako očekivano, ne? :mrgreen: (vjerojatno je isto i za ATI/AMD :D )
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

btw zašto imamo 500 tema o Fedori 12? Hoće li to netko spojit sve? :misli
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

4ndY je napisao/la:
Suko je napisao/la: I moja muka s Fedorom isto. :mrgreen:
To mi nije jasno - kakva muka? S RPM Fusionom ja nikad nisam imao ama baš nikakavih problema sa zvukom.
Ma, isto RPM Fusion.
Nikad nisam uspio shvatiti razlog.
Uglavnom, slika postane trzava i zvuk isprekidan. U VLC-u uvijek izgubim jedno pet sekundi početka filma dok ne dođe sebi. U SM Playeru mi je znala iz čista mira stati reprodukcija.
To traje do nekog updatea i nakon toga je sve dugo vremena savršeno. Onda opet dođe update i ista priča.
Jedini problem koji sam ikada imao s Fedorom. Inače mi je sve drugo radilo savršeno.
pingu

Post Postao/la pingu »

Suko je napisao/la:Ma, isto RPM Fusion.
Nikad nisam uspio shvatiti razlog.
Uglavnom, slika postane trzava i zvuk isprekidan. U VLC-u uvijek izgubim jedno pet sekundi početka filma dok ne dođe sebi. U SM Playeru mi je znala iz čista mira stati reprodukcija.
To traje do nekog updatea i nakon toga je sve dugo vremena savršeno. Onda opet dođe update i ista priča.
Jedini problem koji sam ikada imao s Fedorom. Inače mi je sve drugo radilo savršeno.
Upravo to. Ili mi se prilikom pokretanja filma, na par sekundi dok se ne zalaufa, pojavljuju kockice popraćene krckanjem zvuka.
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Koje grafičke? To je izgleda sve do X-a.
pingu

Post Postao/la pingu »

4ndY je napisao/la:Koje grafičke? To je izgleda sve do X-a.
GeForce 9500GT, dakle najnoviji driveri 190.42, riječ je o f11, da se nebi krivo razumjeli.
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

A događa li se isto i s opensource driverima (nouveau)? :misli
pingu

Post Postao/la pingu »

4ndY je napisao/la:A događa li se isto i s opensource driverima (nouveau)? :misli
To nisam probao, jedino znam da mi onda ne radi suspend. Za suspend mi trebaju closed source nVIDIA driveri.
Odgovori