[Slackware] Fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: [Slackware] Fan club
a postoje i gotovi paketi, barem za velike aplikacije tipa vlc i slične 
-
Slamd64
imaju ali gle, ako ne snimis libove koji su potrebni za rad, bice ti cudno kako je aplikacija instalirana a ne pokrece se (slucaj s filezillom koja zahtjeva wxgtk), mada mudar slacker ce traziti output u terminalu da vidi gdje je puklo.
a i nekada je bolje instalirati predkompajliran binary, kad su u pitanju veliki paketi
a i nekada je bolje instalirati predkompajliran binary, kad su u pitanju veliki paketi
upravo to rekohSlamd64 je napisao/la:a i nekada je bolje instalirati predkompajliran binary, kad su u pitanju veliki paketi
Slackware 14.1 ušao u betu
molim, vi ne rekompajlirate čitavi X11 sami? Moram razmisliti o sankcijama nad vama i ovim topicom.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Predobra distribucija, kad je vec ljudi vole usporedjivati sa arch distrom, daleko mi je bolji od archa.
Ne znam kakav je sad, zadnju verziju sam koristio 10.1 i jako mi se svidjalo sto nakon instalacije firefoxa dodje error "nedostaje to i to" umijesto da taj firefox za sobom povuce sve i svasta sto ne treba..
Odlican mi je taj slackware bio, instalacija je izdrzala oko 4 godine dok mi nije riko hard i stalno je radio isto bez nekih gubitka performansa.
Moram ga opet probati
uskoro će novi release, 14.1 
stabilna verzija, 14, radi k'o sat
stabilna verzija, 14, radi k'o sat