... pogubili su se skroz i trebao bi IBM natrag kupiti ThinkPad dio, a Kinezi nek se igraju s ostatkom
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Ma nemre to više ni Lenovo pratiti

... pogubili su se skroz i trebao bi IBM natrag kupiti ThinkPad dio, a Kinezi nek se igraju s ostatkom
Mogli su barem po serijama rasporediti veličinu monitora a vidim da su i to uspjeli smješati... Vjerojatno imaju neku svoju "logiku" koju nitko osim ljudi iz Lenova ne razumije 
Kada budem imao neku ozbiljnu Linux igru u Steam libraryjubertone je napisao/la:Pusti sad Asuse, Lenovo i Acer... kad će pasti koja recenzija ROG+Ubuntu+neka igra?
Kako je ovo čavrljanje mogu slobodno napisati da izgleda jako dobro 
https://www.youtube.com/watch?v=BzMLA8YIgG0
- oldman
- Spol: M
Čini mi se da mu i cijena izgleda još bolje. 
Lijep hardver ali preskup, oni koji su ciljana publika za takvo računalo već posjeduju iMacove i Wacom tablete i neće preći na Windowse. Osim toga Apple je puno privlačniji većini kupaca, veći je brand, između ovoga PCa i iMaca koji koštaju isto neće ih se puno odlučiti za PC jer za cijenu ovoga računala može se kupiti iMac sa 27 inčnim 5K monitorom. Windows korisnici često prelaze na Apple jednom kada si mogu priuštiti njihov hardver dok mali broj Apple korisnika pređe na Windowse.bertone je napisao/la:Kako je ovo čavrljanje mogu slobodno napisati da izgleda jako dobro
Već dulje vrijeme razmišljam o alternativi za Bash i sada sam napokon odlučio napraviti nešto po tom pitanju. Prebacio sam se na Zsh, tj. koristim framework za Zsh Oh-my-zsh i sada sam sretan ko' malo dijete.
Pogotovo mi olakšava život kada radim sa Gitom. Pravi game changer ako se mene pita... Hrpetina tema i pluginova, ma divota! Moram još isprobati Prezto za kojega svi kažu da je naprednija i brža verzija Oh-my-zsh. Tople preporuke svima za Zsh.
Slažem se. Nedavno sam se sjetio na Maxa kad sam proučavao ovu opciju Systemback. On je stalno kukao da mu to falijurastublic je napisao/la:@JH-IM: Pošto je danas "Dan bananih", rek'o bi, Max je bio dobar momak. Tu i tamo bi razvlačio teme koje nikuda ne vode, ali u biti je pozitivan čovjek koji se trudi da doprinosi i pomaže onim čime može.
Pozz
Ok i što sad?
Kaje ovo danas na forumu...
Dodem i reko vidi kolko tema aktivno, sad ce bit za citat, kad ono troll na zesce.. 
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"