Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
nije mi jasno sta to svi ti ljudi pokusavaju 
-
Lutherus
biti pametnicharuga je napisao/la:nije mi jasno sta to svi ti ljudi pokusavaju
kako ? izlaskom na ulice ? ja sam jako puno bio po ulicama ali nisam postao pametnijiodin je napisao/la: biti pametni
-
Lutherus
A tko će ga znati, ima svakakvih ljudi
ja bio u splitu na prosvjedu, fino je bilo ali su se ljudi malo prebirzo pokupili ca :/
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Mislim da je to jedan od naših problema: prosvjedi su tu radi forme, vjerojatno maksimalno do 5 ljudi vjeruje da će išta postići i nitko nema muda zapravo učiniti nešto zbog čega će se autoritet zapravo pitati o mudrosti svojih odluka.zole052 je napisao/la:ja bio u splitu na prosvjedu, fino je bilo ali su se ljudi malo prebirzo pokupili ca :/
Iskreno mislim da je to na našu sreću, jer su prosvjedi od FFZG do Pernara postali akcija ljevičara - freeloadera koji ne nude nikakvu održivu alternativu, a sa sugestijama koje bi uništile državu na načine i dimenzije o kojima HDZ ne može ni sanjati.
Na nesreću, nama treba kvalitetni prosvjed (i prosvjednici) na kojem će se predložiti i izdići netko tko zapravo zna znanje, nudi konkretne mehanizme promjene i razumije tok kretanja resursa. To ne možemo očekivati od nikoga, jer hebiga, tko ne shvaća da nema tako nečega kao besplatnog ručka i da besplatno školstvo netko ipak mora platiti, sigurno nije adekvatan nuditi kvalitetne i dugoročno poželjne planove za čitavu državu (dao bih se kladiti da je presjek ljudi sa pernarovih, ffzg i ovih prosvjeda sasvim solidno veliki).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
TANSTAAFL!! TANSTAAFL!!shrike je napisao/la:tko ne shvaća da nema tako nečega kao besplatnog ručka
on se vec skompao sa ovima u policiji koliko su ga puta priveli
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.