Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

charuga
Spol: m

Re: Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx

Post Postao/la charuga »

101-ca radi , preko defoltnog preglednika a ovo na youtubeu kao , kao da se pocne prmotavati ubrzano naprijed i jednostavno zakrci i nestane zvuka.

probat cu 10.10 da vidim da li cu tamo imati problema , ako da , onda se vracam na mint ;)

hvala svejedno
charuga
Spol: m

Post Postao/la charuga »

na 10.10 mi sve radi bez greske :D
za sada....
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

charuga je napisao/la:na 10.10 mi sve radi bez greske :D
za sada....
držimo fige :)
domi
Spol: M

Post Postao/la domi »

Imam jedan tj.dva problema ne mogu pokrenuti pidigin i radio tray,kliknem na ikone odradi svoje ali ih ne prikaže na desku a u nadzoru sustava ih prikazuje kao da su pokrenuti s time da je u tom trenutku i proc u opterećenju ,znate li o čemu se radi!! :(
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

aha, ubuntuu.. :D
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
zole052

Post Postao/la zole052 »

glaskoncILLa je napisao/la:aha, ubuntuu.. :D
A ima instaliran debian a opet koristi ubuntu szbunjen :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
domi

Post Postao/la domi »

Pa htio sam se malo poigrati sa starim frendom al neće takve stvari se na Debianu ne događaju :D
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
zole052

Post Postao/la zole052 »

domi je napisao/la:Pa htio sam se malo poigrati sa starim frendom al neće takve stvari se na Debianu ne događaju :D
Ti svaki put kada ti nesto neradi onda govoris kako se takve stvari ne desavaju na debianu ali na kraju uvijek se vratis na ubuntu pa naletis na sljedeci problem. Malo je nevjerojatno da taj ubuntu upalis samo taj dan u mjesec dva kada bas naletis na problem. Pa koristi debian ako imas problema na ubuntuu, u cemu je problem...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
domi

Post Postao/la domi »

zole052 je napisao/la:
domi je napisao/la:Pa htio sam se malo poigrati sa starim frendom al neće takve stvari se na Debianu ne događaju :D
Ti svaki put kada ti nesto neradi onda govoris kako se takve stvari ne desavaju na debianu ali na kraju uvijek se vratis na ubuntu pa naletis na sljedeci problem. Malo je nevjerojatno da taj ubuntu upalis samo taj dan u mjesec dva kada bas naletis na problem. Pa koristi debian ako imas problema na ubuntuu, u cemu je problem...
Pa problem je u tome da ako nisi imao pametniji odgovor nije ti trebao ni ovaj ,a što se tiče korištenja koristim i jedan i drugi .Na Ubuntu radim dio knjigovodstva te mi je isti spojen u mreži sa Winsima a Debian je još uvjek testing zar ne
zole052 :mrgreen: ;)
Da i moja draga radi na Ubunteku .....
zole052 je napisao/la
zole052

Post Postao/la zole052 »

domi je napisao/la: Pa problem je u tome da ako nisi imao pametniji odgovor nije ti trebao ni ovaj ,a što se tiče korištenja koristim i jedan i drugi .Na Ubuntu radim dio knjigovodstva te mi je isti spojen u mreži sa Winsima a Debian je još uvjek testing zar ne
zole052 :mrgreen: ;)
Ma samo mi smeta da odkada si instaliro debian govoris samo lose o ubuntuu a da je tako los ne bi ga koristio nego bi koristio debian koji imas instaliran.

Drugo ne bi bio prvi kojem se preporuci druga distra jer ima problema sa prvom.

Trece mogo si i reci glasu da netreba nista pisati ako nema pametniji odgovor od "ah ubunutu".

Cetvrto kada vec nisi pocetnik ovdje mogao si reci sta kaze kada iz terminala pokrenes te programe koji ti ne rade pa mozda imamo sta googlati ako ti javi neki problem.

Peto ako koristis stari home od neke starije distribucije (i ako ne) mozes probati izbrisati pod /home sve foldere di se spremaju postavke od tih programa.

Sesto mozes probati reinstall, mozda je nesto poslo po zlu tamo.

Sedmo mozda si to sve probao samo nam nisi nista reko da jesi isprobao a trebo si a nadam se da nisi nakon toliko iskustva sa linuxom samo pokrenuo vidio da neradi i odmah pitao na forumu.
Osmo oprosti ali kritike su samo dobronamjerne... malo sam se previse nabrijo, los dan :oops: :mrgreen:
Odgovori