probat cu 10.10 da vidim da li cu tamo imati problema , ako da , onda se vracam na mint
hvala svejedno
Moderator/ica: Moderatori/ce
držimo figecharuga je napisao/la:na 10.10 mi sve radi bez greske![]()
za sada....
A ima instaliran debian a opet koristi ubuntuglaskoncILLa je napisao/la:aha, ubuntuu..
Ti svaki put kada ti nesto neradi onda govoris kako se takve stvari ne desavaju na debianu ali na kraju uvijek se vratis na ubuntu pa naletis na sljedeci problem. Malo je nevjerojatno da taj ubuntu upalis samo taj dan u mjesec dva kada bas naletis na problem. Pa koristi debian ako imas problema na ubuntuu, u cemu je problem...domi je napisao/la:Pa htio sam se malo poigrati sa starim frendom al neće takve stvari se na Debianu ne događaju
Pa problem je u tome da ako nisi imao pametniji odgovor nije ti trebao ni ovaj ,a što se tiče korištenja koristim i jedan i drugi .Na Ubuntu radim dio knjigovodstva te mi je isti spojen u mreži sa Winsima a Debian je još uvjek testing zar nezole052 je napisao/la:Ti svaki put kada ti nesto neradi onda govoris kako se takve stvari ne desavaju na debianu ali na kraju uvijek se vratis na ubuntu pa naletis na sljedeci problem. Malo je nevjerojatno da taj ubuntu upalis samo taj dan u mjesec dva kada bas naletis na problem. Pa koristi debian ako imas problema na ubuntuu, u cemu je problem...domi je napisao/la:Pa htio sam se malo poigrati sa starim frendom al neće takve stvari se na Debianu ne događaju
Ma samo mi smeta da odkada si instaliro debian govoris samo lose o ubuntuu a da je tako los ne bi ga koristio nego bi koristio debian koji imas instaliran.domi je napisao/la: Pa problem je u tome da ako nisi imao pametniji odgovor nije ti trebao ni ovaj ,a što se tiče korištenja koristim i jedan i drugi .Na Ubuntu radim dio knjigovodstva te mi je isti spojen u mreži sa Winsima a Debian je još uvjek testing zar ne
zole052![]()