Kako je došlo do promjene glavnog urednika i njegovog pomagača u VIDIju, krenuo je i malo drukčiji modalitet rada, više po uzoru "koji je tekst zanimljiviji" pa se prema tome i dobiva mjesta u nekoj rubrici. Znači broj znakova koji mogu napisati nije izričito fiksan, što znači da je sadržaja nekad manje nekad više no uvijek je to tu negdje. Meni je rečeno da se jednostavno moram prilagoditi na takav način rada i to je to.
U svakom slučaju u sljedećem broju VIDIja dolaze kao i uvijek zanimljive open source recenzije, interviewi i teme no samo vam hocu unaprijed reci da se ne zacudite kad je npr. OS mjeseca nekad dobio manje nekad vise prostora i slicno jer nazalost ja to nemogu kontrolirati.
Svakako tu pomažu i vaši mailovi podrške glavnom uredniku ali i prema redakciji pa nemojte to zaposativit
Ako vas zanima, dam vam sneak peak da će sljedeći broj imati interview s jednom osobom koja je nedavno osnovala prominentnu open source udrugu, zatim recenzija popularnog razvojnog okruženja otvorenog koda te jedna Linux distribucija francuskog podrijetla a tu su kao i uvijek sitne recenzije manjih aplikacija
Toliko od mene, nadam se konstruktivnim komentarima i podršci
Hvala!