Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Ok i što sad?
- calisto053
- Moderator
- Spol: M

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
preveliko za img tag:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aOmen1M_700b.jpg
PS.
Molim relevantne članove ovog foruma da ne pokrenu disciplinske mjere protiv dotičnog
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aOmen1M_700b.jpg
PS.
Molim relevantne članove ovog foruma da ne pokrenu disciplinske mjere protiv dotičnog
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
@ shrike
A mogao ga je i sam prenijeti preko... još ako ima rukavice...
A mogao ga je i sam prenijeti preko... još ako ima rukavice...
Kada Apple objavi aplikaciju na Google Play

vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
Što dulje vrijeme prolazi to Apple postaje veća i veća šala. Ovo sa Apple pencil samo potvrđuj da je Apple=steve jobs, tako da se ne moramo čuditi ako za koju godinu Apple postane novi RIM.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- audiosl4ve
- Spol: M
koja je to aplikacija?73US je napisao/la:Kada Apple objavi aplikaciju na Google Play![]()
Ha?iweb je napisao/la:@audio Move to iOS aplikacija
Pitao je o kojoj je aplikaciji riječ, a ja sam mu odgovorio. https://play.google.com/store/apps/deta ... .movetoiosshrike je napisao/la:Ha?iweb je napisao/la:@audio Move to iOS aplikacija