Nemam ništa protiv lockanja, ako si na to mislio, ali zanima me i što drugi misle o tome.
Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Tema je oduvijek bila offtopic, meni se čini 
Nemam ništa protiv lockanja, ako si na to mislio, ali zanima me i što drugi misle o tome.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
A zasto bi lockali?
Referencirani post nije ciljao (samo) na djecu. A čudno je upravo zbog toga što navodiš.Abzeenth je napisao/la: Zašto je čudno? Pa čak niti ja ne stalkam djecu
- Abzeenth
- Site Admin
Pa ne znam što je Marijek mislio time "Moderatori/ce, vaš potez"Suko je napisao/la:A zasto bi lockali?
Eto, taki sam ti ja - čudan.jjj je napisao/la:Referencirani post nije ciljao (samo) na djecu. A čudno je upravo zbog toga što navodiš.
Po meni nema veze što je Markec ovdje stavio link na taj album, jer je Pernar javna osoba, i svatko može brzom pretragom doći do njegovog profila, a i do tog albuma..
Uostalom, Pernar treba voditi računa o privatnosti svojega djeteta, i to što nije zaštitio taj album od svih je njegov propust. Pa čak i da je dopustio da samo "prijatelji" vide taj album - pa on ima nekoliko tisuća prijatelja, i od njih se opet može naći netko tko će zloupotrijebiti te fotografije..
Tako da, Pernar je u samom početku trebao bolje razmisliti o postavljanju takvih slika uopće..
Uostalom, Pernar treba voditi računa o privatnosti svojega djeteta, i to što nije zaštitio taj album od svih je njegov propust. Pa čak i da je dopustio da samo "prijatelji" vide taj album - pa on ima nekoliko tisuća prijatelja, i od njih se opet može naći netko tko će zloupotrijebiti te fotografije..
Tako da, Pernar je u samom početku trebao bolje razmisliti o postavljanju takvih slika uopće..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Abzeenth
- Site Admin
To sam i ja rekla, između ostalih gluposti koje natrfljah
kava
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Hugo je napisao/la:Po meni nema veze što je Markec ovdje stavio link na taj album, jer je Pernar javna osoba, i svatko može brzom pretragom doći do njegovog profila, a i do tog albuma..
Sve sto si napisao je istina ali ako Pernar ne stiti privatnost svog sina to ne daje nama za pravo da krsimo privatnost njegovog djeteta.
- kvaju
- Spol: M
Occupy Zagreb je bio sinoć
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -bhFlzjm40
NE divljem kapitalizmu, Pernar pokušao 'ukrasti' prosvjed
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3hU9VZxUJU#!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -bhFlzjm40
NE divljem kapitalizmu, Pernar pokušao 'ukrasti' prosvjed
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3hU9VZxUJU#!
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us