Fejsbukmanija?!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Dangerous Lickz
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Fejsbukmanija?!
OK.
Imam Facebook, ali na njega odem 2 puta dnevno i budem 15 minuta.
Poznajem jednu curu koja je teška ovisnica (u punom smislu te riječi) o ovom servisu.
Da se ukine, ostao bih nepodijeljen. Nit bi mi bilo žao, nit bi me to veselilo.
Facebook mi služi prvo da pričam s rođacima iz Australije, ili s prijateljima iz dosade.
Imam Facebook, ali na njega odem 2 puta dnevno i budem 15 minuta.
Poznajem jednu curu koja je teška ovisnica (u punom smislu te riječi) o ovom servisu.
Da se ukine, ostao bih nepodijeljen. Nit bi mi bilo žao, nit bi me to veselilo.
Facebook mi služi prvo da pričam s rođacima iz Australije, ili s prijateljima iz dosade.
기분이 무료로 사용 리눅스 
Linux korisnik broj 518617!
Linux korisnik broj 518617!
-
Lutherus
za razgovor sa stricom iz melburna imam skype i mail.isto i za pričanje sa bratićima i u ny i bostonu.
jedino sa ovim iz berlina pričam mobitelom.
jedino sa ovim iz berlina pričam mobitelom.
- Gogy
- Kontakt:
Ja ne razumijem zašto je nekima Fecebook toliko loša stvar. Jednostavno se na njega ode jednom dnevno, prelista se šta ima novoga u 5 minuta i to je to. Sve moje frendove koji pišu kako im je dosadno, kako ovo kako ono sam stavio na hide i moj život sa fejsom je ugodan. Vrlo rijetko idem na njega a najkorisniji mi je zbog grupnih poruka gdje se mi npr. dogovaramo za nogomet.
-
The Acacia Strain
slazem se sa Gogy-em, jos bi dodao kako sam ja 24 h na fejsu, odnosno taj tab mi je uvijek otvoren, pa ako se ko javi na chatu ili bude kakav notification, tek onda odem vidjet sta ima 
zato mnogi frendovi misle kako cijeli dan provodim na fb-u
zato mnogi frendovi misle kako cijeli dan provodim na fb-u
Pa di su nestali protivnici facebooka, oni koji su uspjeli i oni sto nisu uspjeli zatvoriti account. Od jednom svi vole facebook sto se ne bi dali zakljuciti po starijim postovima... ne racunam odina, on je imao osobne nesuglasice sa Zuckerbergom 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
The Acacia Strain
eo, ja prvi se javljam koji sam mrzio fejszole052 je napisao/la:Pa di su nestali protivnici facebooka, oni koji su uspjeli i oni sto nisu uspjeli zatvoriti account. Od jednom svi vole facebook sto se ne bi dali zakljuciti po starijim postovima... ne racunam odina, on je imao osobne nesuglasice sa Zuckerbergom
ovo mi je sad treci account vec
fejs za gluposti, twitter za nes pametno i naci/saznat... tako trenutno gledam
Zasto ga sada vise ne mrzis?The Acacia Strain je napisao/la: eo, ja prvi se javljam koji sam mrzio fejs![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
The Acacia Strain
pa kao sto sam rekao, koristim ga za gluposti, dogovaranje nogometa, izlazaka i ostale slicne stvari. ono sto mi ne godi jednostavno hide-am (sto prije nisam radio, pa bi mi sve brzo dojadilo)zole052 je napisao/la:Zasto ga sada vise ne mrzis?The Acacia Strain je napisao/la: eo, ja prvi se javljam koji sam mrzio fejs![]()
prije sam kontao to kao neki servis da se cuje koja pametna, al ocito nista od toga, pa sam zato i brisao accounte
- Suko
- Site Admin
Ne volim ga jer:
1.Ne postuje privatnost.
2.Ljudi polako postaju ovisni i gube previse vremena za racunalom. Nema do kave subotom sa starim prijateljima.
3.Ne volim sto je u internet uveo veliku zatvorenu oazu na koju drugi nemaju pristupa. Danas se podrazumijeva da imas acc na fejsu.
Ali, priznam da je dobar za odrzavanje kontakta s ljudima koje ne mozete cesto vidjeti i za pronalazenje nekih starih frendova. Svejedno, buduci da su megabezobrazni glede privatnosti za sada sam uspjesno zivio i bez fejsa. I ne fali mi u zivotu.
1.Ne postuje privatnost.
2.Ljudi polako postaju ovisni i gube previse vremena za racunalom. Nema do kave subotom sa starim prijateljima.
3.Ne volim sto je u internet uveo veliku zatvorenu oazu na koju drugi nemaju pristupa. Danas se podrazumijeva da imas acc na fejsu.
Ali, priznam da je dobar za odrzavanje kontakta s ljudima koje ne mozete cesto vidjeti i za pronalazenje nekih starih frendova. Svejedno, buduci da su megabezobrazni glede privatnosti za sada sam uspjesno zivio i bez fejsa. I ne fali mi u zivotu.