Kul stvari koje nađemo na internetima

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

calisto053
Moderator
Spol: M

Re: Kul stvari koje nađemo na internetima

Post Postao/la calisto053 »

Apokalipsa je postala tradicinalan dogadjaj koji se biljezava barem jednom godisnje... :hihi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
NoMaam

Post Postao/la NoMaam »

calisto053 je napisao/la:
Do apokalipse je navodno ostalo još manje od 12 sati, a koliko vremena vam je preostalo, ukoliko vjerujete u sve to, možete pratiti ovdje.
http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/za ... ima-922758

http://www.jorvik-viking-festival.co.uk ... uary-2014/
Neka lijepo Vikinzi dođu u Hrvatsku živjeti na par dana pa će brzo shvatiti da to nije apokalipsa nego "oslobođenje".

Pozz.
Ok i što sad?
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ne znam koliko je ovo kul, vise je tuzno, ali evo pet razloga zasto ne vjerovati vijestima koje nam se serviraju i novinarima. (Iz pera novinara)
http://www.cracked.com/article_20819_5- ... orter.html
Ne znam. Sve vise gubim nadu u covjecanstvo.
max360se

Post Postao/la max360se »

Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Istina. Ne znam kako je bilo prije, no sada je novinarstvo kod praktičkih svih publikacija (i web portala) postalo prenošenje senzacionalistiočkih i više manje lažnih vijesti. Doslovno svaki put kada sam čitao članke o kojima sam znao stvari iz prve ruke ili koje su bile o nečemu u čemu sam sudjelovao su bile barem 50% ne samo netočne, već direktne laži i doslovno izmišljanje. Evo jedan primjer u stilu gornjeg članka koji se odnosi na Hrvatsku: dugo vremena su nam političari i novinari servirali da u EU ne možemo dok ne izručimo generale, pa su se čule i popularne fraze tipa "ne može Hrvatska biti taocem jednog čovjeka". Problem sa time je što to zapravo nikada nije bilo istina. Ono što je EU govorila, i što je bio stvarni razlog poznat manje više svime van lijepe naše je jednostavan: jedno što nas je spriječaval oda uđemo u hrvatsku je bio problem sa pravosuđem i zakonodavstvom. Da je stvar bila sao oko generala, to nikada ne bi bio problem.
Sada naši novinari žele da ih se ne može tužiti za klevetu! Jesu ti ljudi normalni?! Znači, oni bi htjeli da mogu napisati da je LZS pedofilsko/nacistička orgnazacija sotonista i da i nitko ne može ništa, a samo zato jer bi to prodalo brdo novina. Članci su doslovno polupismeni. Koliko puta pročitam o "inižinjerima". Kada se samo sjetim gluposti koje su pisali tokom onoga sa fukushimom (sjetimo se da dolazi od tamo smrtonosni radioaktivni oblak i svi smo mi hodajući mrtvaci koji će biti mrtvi .. apokalipsa svijeta).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Tocno tako.
Ne znam gdje su nestali oni novinari od prije cetrdesetak godina? Kad su oni pisali, tresla su se brda.
A ovo sada je jad i bijeda. Ne znam kako ti ljudi mogu zivjeti sa sobom od sramote. Da ja svoj posao tako obavljam, davnih dana bi dao otkaz i otiso na neku baustelu. Bar bi bilo koristi od mene.
Ne znam. Sve vise mi se cini da cijeli svijet ide u krivom smjeru.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Pa u jednoj drugoj temi sam vam dao jedan popis likova zaposlenih u EPH.. tamo je sve jasno zašto pišu kako pišu tj objavljuju..
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Vidio sam to.
Neki od tih likova imaju pet do deset puta vecu placu od mene!
Bice da spasavaju svijet kolika im je placa!
Ja samo povremeno spasim pokoji zivot i ljudima zdravlje. Je....s to!
vision
Spol:

Post Postao/la vision »

ma opušteno, nije sve u parama
bilo bi dosadno da se ne :kava
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

ma ne muči mene to što novinar zaradi brdo para, već to što pišu nema veze sa istinom. Novine su postale leglo polupismenih likova (toliko nepismenih da čak i ja to skužim) koji samo šire dezinformacije.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori