čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Staromodan
Re: čavrljanje 2.0
Stara koka masna juha,
mladi slon mala surla...
- jurastublic
- Spol: M
Najbolje godine.bertone je napisao/la:43Staromodan je napisao/la:
Stara koka masna juha,
"Hodor bre foobar"
danas samo ležarina bajo moj, ništa rad 
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Kakvo ležanje, Subota mi je inače udarna, a sutra će biti laganini izležavanje, teško prejedanje i snimanje unutrašnjosti kapaka u nekoliko epizoda.shicy je napisao/la:danas samo ležarina bajo moj, ništa rad
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Počeše 6 sezona igre prijestolja ...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Staromodan
U vijestima sam na naslovnici neki dan procitao clanak o savjetima kako se pravilno treba prati spicek, a danas sam doznao da su izmislili letece dildonje. Ostao sam bez teksta.
Staromodan je napisao/la:U vijestima sam na naslovnici neki dan procitao clanak o savjetima kako se pravilno treba prati spicek, a danas sam doznao da su izmislili letece dildonje. Ostao sam bez teksta.
Kaj fali letećim dildoima? Cure isto mogu imati čudne fetiše...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Staromodan
Zas mislis da je to sam za trebe? Sta ak tokom setnje gradom po ljepom vremenu iz cista mira odnekud doleti to i mlatne po celu?
-
Staromodan
A dje je nestalo "Puše bura. 'Ladno je.", Cool, kaj si i ti pocel ko i ja sam sebe brisat?!