Nemam pojma, ni ja joj ne mogu pristupiti, a mogao sam prije
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
@gagi je imao problem pa je problem prenio na forum, sad ćeš i ti imati doma problem jer si probao otvoriti temu s problemom... to je kao lanac sreće 
- vision
- Spol: ♂
Mine is powered by openSUSE.
bertone je napisao/la:@gagi je imao problem pa je problem prenio na forum, sad ćeš i ti imati doma problem jer si probao otvoriti temu s problemom... to je kao lanac sreće
Isto se i meni događa. Ako ostane samo lanac sreće, O.K. Što ako postane kozmički problem?
Nema veće religije od istine!
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Pa to i jest bit lanca problema: otvori 9 tema s problemom i pošalji svoj problem na adresu 9 prijatelja. I sad se svi bavimo tim problemomdupin je napisao/la:Isto se i meni događa. Ako ostane samo lanac sreće, O.K. Što ako postane kozmički problem?
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
U Norveškoj je privatna zarada stvar javnog podatka: https://www.youtube.com/watch?v=1bO8zEaSuWg Znači, nema muljanja tko koliko zarađuje
jeb***, znao sam da sam trebao u Norvešku otići.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
...još će proći stoljeća dok tako bude i ovdje... Kako stvari sada stoje, svi bi trebali pravac Norveška, Švedska, Finska,...shrike je napisao/la:U Norveškoj je privatna zarada stvar javnog podatka: https://www.youtube.com/watch?v=1bO8zEaSuWg Znači, nema muljanja tko koliko zarađujejeb***, znao sam da sam trebao u Norvešku otići.
Pitao sam u jednom i curka koja dela kaže da je cijena do 170 kn (možda i manje no mora vidjeti o čemu se radi) za jedan primjerak A2 formata... ne rade to u poslovnici gdje sam pitao pa se mora čekati jedan dan da proslijede narudžbu i drugi dan vrate gotov proizvod.Abzeenth je napisao/la:Ako ste iz Zagreba, možete li mi preporučiti print shop gdje se može za neku razumnu cijenu isprintati fotografija tj. poster u A2 formatu?
Radi se o vrlo jednostavnoj fotografiji, nema milijun boja...ustvari je crno-bijeli tekst posložen u određen oblik, ali ne uspijevam naći nijedno mjesto gdje bi se to moglo isprintati u toj veličini u samo jednom primjerku. Svi imaju ponude za veliku nakladu postera, ili neke uvjete tipa minimalno 10 komada, a meni treba samo jedan...![]()
Eto, ako netko zna, unaprijed hvala![]()
- Abzeenth
- Site Admin
Ok, hvalabertone je napisao/la: Pitao sam u jednom i curka koja dela kaže da je cijena do 170 kn (možda i manje no mora vidjeti o čemu se radi) za jedan primjerak A2 formata... ne rade to u poslovnici gdje sam pitao pa se mora čekati jedan dan da proslijede narudžbu i drugi dan vrate gotov proizvod.
Ok, mogu ti još pitati i u ovoj kaj mi je u kvartu... samo moram doći u kvart u normalno doba dana kad rade 
-
Staromodan
Bert, koliko otprilike ima godina ona dr. frendica?