[2012] LZS na Info sajmu
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [2012] LZS na Info sajmu
koji ste vi manijaci hahahahahhahahahahahah
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Da ne velim da je bilo i takvih geekova koji su umjesto laptopa donijeli vagu pod rukom na info sajam. (nećemo sad imenovati)

Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Re: Re: [2012] LZS na Info sajmu
Koji vrag stalno spomonjete tu vaguVl@do je napisao/la:Da ne velim da je bilo i takvih geekova koji su umjesto laptopa donijeli vagu pod rukom na info sajam. (nećemo sad imenovati)![]()
![]()
Vagine naravno
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Kad bih ja bio vlasnik, objavio bih na svim mrežama. Znam da ne vjerujete vi koji niste vidjeli očima svojim ali nije do mene.
Moj pogled na sve to.
- Suko
- Site Admin
Vaga je na sigurnom.
Sada je lijepo ustekana na TV i sluzi kao HTPC.
Suko je napisao/la:Vaga je na sigurnom.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
+1Grof je napisao/la:Također!glaskoncILLa je napisao/la: tak otprilike i ja pisem, ponekad ni sam ne mogu procitati ono so sam napisao..![]()
valjda sam se zato i uhvatio tipkovnice..
Osobno smatram svoj rukopis invalidnošću, pa ću tražiti od države da mi kupi tablet, ne bi li se mogao ravnopravno napisivati (izražavati) s onima čiji se rukopis može čitati.(da, da, smatram se ugroženim...bla...bla...)
To je očito svima mana, ali za tebe Grofe ne bi rekao, arhitekt pa da ima loš rukopis.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
brutalno je jer mozes izmjerit masu svake distre
kolko kilograma ima tuturuntu?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Medojedni jazavac je napisao/la:brutalno je jer mozes izmjerit masu svake distre
Ovo je bitno pitanje koje je predugo ostalo neodgovoreno i konačno ćemo riješiti i to pitanje!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Vrlo mi je žao što nisam uspio ugrabiti vremena za posjet velesajmu i upoznati ekipu.
Vidim da vam je bilo super i drago mi je zbog toga. Nadam se da entuzijazam ove ekipe još dugo neće posustat.
Pozdrav svima, posebno Vladi. (Mislim našem Vladi
, ne ovima gore)
Vidim da vam je bilo super i drago mi je zbog toga. Nadam se da entuzijazam ove ekipe još dugo neće posustat.
Pozdrav svima, posebno Vladi. (Mislim našem Vladi
Where there is a gui there's a way.