Na ovo pitanje može se primijeniti zoleov odgovor odozgo: prestara je grafička pa je ATI više ne podržava u smislu da izdaje drivere kompatibilne s novim X-ima i kernelom. Ovdje piše da je zadnja verzija fglrx-a za tvoju grafičku 9.3 (3/26/2009), a sad je aktualna 13.1 (1/17/2013)! Driver 9.3 traži X.Org 7.6, dok je aktualna verzija 7.7 što znači da taj stari driver ne podržava nove X-e koji se koriste u modernim distribucijama.Nermin je napisao/la:Pozdrav!
Nadam se da na pravom mjestu postavljam pitanje..Instalirao sam Steam i pokušam pokrenuti Team Fortress 2 ali izbaca mi ovu sliku.
http://www.dodaj.rs/f/l/x2/1TVJAYNA/error002.png
Vidim da je do grafičke ali ne znam da instaliram novije drivere, a koliko sam vidio na ATI-evoj stranici postoje driveri za moju graficku ATI Radeon 9600.
Inace ovo je na Wattos R6
Zahvaljujem na pomoci!
Opcije su ti sljedeće:
a) čekati da se slobodni driveri toliko poboljšaju da ti radi Steam i na njima (to će trajati dosta dugo, godinama?)
b) uzeti neku stariju distribuciju, najkasnije iz 2009. godine barem kao dualboot i nadati se da će ta verzija imati sve pakete koji su potrebni za Steam (ako uopće Steam radi s tim prastarim driverima)
c) kupiti noviju grafičku