Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Narudžbe majica
Kojim uputama? Ako si poslao mail, ja nisam nikakav dobio.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Jesi probao s ovim?
(zamijeni majice s nekom ključnom riječi)
Kod: Označi sve
in:all majiceRe: Narudžbe majica
iweb je napisao/la:Jesi probao s ovim?(zamijeni majice s nekom ključnom riječi)Kod: Označi sve
in:all majice
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Ipak ću ja pokupiti majice za Zagrebčance i one kojima odgovara da ih pokupe na pivi u ZG-u pa bi bilo dobro da to javite speedyju na koji god on način želi...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
ukucaš to u tražilicu u mejlu.max360se je napisao/la:iweb je napisao/la:Jesi probao s ovim?(zamijeni majice s nekom ključnom riječi)Kod: Označi sve
in:all majice
saljem mailove jos nisu svima stigli jer saljem pojedinacno nisam bas fan mass e-maila (jedan mail zilijun adresa svi svaciji mail vide a-a) 
idem komad po komad tako da u svakom mailu stavim ono sto je osoba X narucila pa ako nesto nestima da se moze mjenjati itd
jedini minus je sto ide sporo i google me malo oznacio kao spamera pa se sad s time borim
no do kraja dana ce svi dobit mail
idem komad po komad tako da u svakom mailu stavim ono sto je osoba X narucila pa ako nesto nestima da se moze mjenjati itd
jedini minus je sto ide sporo i google me malo oznacio kao spamera pa se sad s time borim
iweb je napisao/la:BCC.
svaki mail je razlicitog sadrzaja
- drone
- Moderator
A gdje bi točno bila primopredaja i kad? Neću biti u Zagrebu nekoliko dana, pa da znam šalje li mi ili dolazim na pivo4ndY je napisao/la:Ipak ću ja pokupiti majice za Zagrebčance i one kojima odgovara da ih pokupe na pivi u ZG-u pa bi bilo dobro da to javite speedyju na koji god on način želi...
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Ma lako ćemo dogovoriti kad 4ndy stigne s njima u Zg.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe