Arch Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Arch Linux
naravno.arch za moju wifi karticu nepodržava drivere ali se isti mogu skinuti i kompajlirati tak da nije bed,ali naletil na neke druge probleme koji se malo teže mogu riješiti,naime neke tipke nerade(nije mi za FN tipke ali neradi power buton
),nerade svi slotovi tako da sad arch stavljam na stari acer gdje je i prije bil a na compaq ću debian.ipak debian bolje poznam.lenovo ostaje sa slackijem 
3 laptopa i 1 desktop... ti si cudan ili imas viska para, prostora i vremena 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
acer imam već 5 godina,lenovo kupil nedavno a compaq mi prošli tjedan uletil vrlo povoljno.samo 2000kn na crno ,ali pst..
si instaliral acpi daemon, da te tu nekaj ne kolje s tim power buttonom?odin je napisao/la:naravno.arch za moju wifi karticu nepodržava drivere ali se isti mogu skinuti i kompajlirati tak da nije bed,ali naletil na neke druge probleme koji se malo teže mogu riješiti,naime neke tipke nerade(nije mi za FN tipke ali neradi power buton),nerade svi slotovi tako da sad arch stavljam na stari acer gdje je i prije bil a na compaq ću debian.ipak debian bolje poznam.lenovo ostaje sa slackijem
-
Lutherus
jep.i ništa.mislil da bude problem sa suspendom kad se spusti poklopac.koliko vidim po forumima nebi trebalo biti problema sa powerom.dignul ubuntu sa liva i na njemu sve radi
Čekaj, a suspend to ram kad se poklopi radi?odin je napisao/la:jep.i ništa.mislil da bude problem sa suspendom kad se spusti poklopac.koliko vidim po forumima nebi trebalo biti problema sa powerom.dignul ubuntu sa liva i na njemu sve radi
Ajde budem doma probal isključiti KDE i HAL daemon, pa da vidim hoće li se meni Arch gasiti na power button
Moguće je da to meni rješava HAL i KDEov power management
pa da, bojim se da ima s time veze.
Daj malo ovo prostudiraj:
http://wiki.archlinux.org/index.php/Power_Button
možeš probai instalirati i podignuti i samo HAL daemon. Trebalo bi raditi
Daj malo ovo prostudiraj:
http://wiki.archlinux.org/index.php/Power_Button
možeš probai instalirati i podignuti i samo HAL daemon. Trebalo bi raditi
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Ljudi jedno pitanjce. Imam samo jedan komp, te bi na taj htio instalirat Arch. Kako da pratim Wiki a da ga ne moram printat?
Na IRC-u mi je glaskoncilla rekao da ima neki paket sa wikiem. Zna li netko možda naziv tog paketa?
Instalirao sam Arch preko vboxa i sviđa mi se. Tražim neku rolling release distru, neda mi se više Ubuntu reinstalirat svako malo haha. Probah Mint Debian edition i Arch, pa ajd reko Arch ćemo stavit.
Na IRC-u mi je glaskoncilla rekao da ima neki paket sa wikiem. Zna li netko možda naziv tog paketa?
Instalirao sam Arch preko vboxa i sviđa mi se. Tražim neku rolling release distru, neda mi se više Ubuntu reinstalirat svako malo haha. Probah Mint Debian edition i Arch, pa ajd reko Arch ćemo stavit.
- Abzeenth
- Site Admin
Gogy je napisao/la:Ljudi jedno pitanjce. Imam samo jedan komp, te bi na taj htio instalirat Arch. Kako da pratim Wiki a da ga ne moram printat?
http://www.archlinux.org/packages/commu ... wiki-docs/
Sudeći po ovom, package se zove arch-wiki-docs.
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Hvala Abzeenth. Evo i ja sam nakon muke sa particijama (hvala Grofu), instalirao Arch i mogu samo reći da sam oduševljen. Sad sam si fino složio ni manje ni više sve šta mi treba i awesome je, brz je ko' metak. A yaourt... nema riječi kojom mogu opisati to savršenstvo