Ne, nije ovo offtopic. Ovo je upravo bit svake teme (osim "tete dana"). Zato, pridružujem se razočarenju i protestiram otvoreno.Fugu je napisao/la:...neopisivo sam razočaran i uzrujan smjerom kojim nas žele voditi.
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Knjigovodstveni programi na Linuxu!
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Ne brini, "tetu dana" će pročešljati neki odjel za čudoređe...

Where there is a gui there's a way.
Misliš, njen odjel?Fugu je napisao/la:Ne brini, "tetu dana" će pročešljati neki odjel za čudoređe...![]()
![]()
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Ccc, a jeste zaspammali temu u 5 minuta...
Nisam ja...
Re: čavrljanje 2.0
Da podjelim sa vama nedavno iskustvo. Neki dan sam otišao po vjenčani list starcima. Znam da za svaku tu papirinu ide biljeg, pa pitam portira koliko biljega treba. Čovjek fino odgovori da treba 20 kn biljega. E, sad postaje zanimljivo. Gdje kupiti biljeg? "Pa u željezariji, tu odmah do nas, znate..."
I onda kažem sam sebi :" Sve je u redu.Ipak sam u Hrvatskoj."
Nema veće religije od istine!
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Malo čudno, ali ništa loše. Biljege može prodavat tko god hoće. Znam jednu videoteku koja prodaje tiskovine, ali i biljege. Isto tako, možeš ih naći i u većini knjižara
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Ne, ti ne živiš u Hrvatskoj jer to što si doživio je na tragu normalnih uređenih zemaljadupin je napisao/la:Da podjelim sa vama nedavno iskustvo. Neki dan sam otišao po vjenčani list starcima. Znam da za svaku tu papirinu ide biljeg, pa pitam portira koliko biljega treba. Čovjek fino odgovori da treba 20 kn biljega. E, sad postaje zanimljivo. Gdje kupiti biljeg? "Pa u željezariji, tu odmah do nas, znate..."![]()
U uređenim zemljama nema biljega, jer pazi sada, kada platiš porez to je to. Nema više dodatnih plaćanja. No kod nas, plačaš porez no nekako ipak, trab platiti dodatno aposlutno ama baš svaku uslugu države. Ne znam jel to smješnije ili to što država to sama ne prodaje već po kioscima od tiska, željezarijama i slično. Alan ford država sa alan ford građanima.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Sad si me dotukao... mislio sam da dupin živi u boljem gradu nego jashrike je napisao/la:U uređenim zemljama nema biljega, jer pazi sada, kada platiš porez to je to. Nema više dodatnih plaćanja. No kod nas, plačaš porez no nekako ipak, trab platiti dodatno aposlutno ama baš svaku uslugu države. Ne znam jel to smješnije ili to što država to sama ne prodaje već po kioscima od tiska, željezarijama i slično. Alan ford država sa alan ford građanima.