Ima li još možda koji blog ili sl. na našem, ili eng. jeziku, da se bavi Arch distrom?
Arch Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
- kvaju
- Spol: M
Re: Arch Linux
Grofe, sviđa mi se blog u potpisu 
Ima li još možda koji blog ili sl. na našem, ili eng. jeziku, da se bavi Arch distrom?
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
Ne znam, iskreno. No možda ću te razočarati, ali upravo sam zbog veće mogućnosti pisanja na temu Linuxa sve prebacio na mojLinux. Naravno, naglasak i dalje ostaje na Archu, jer je Arch - moj Linuxkvaju je napisao/la:Grofe, sviđa mi se blog u potpisu
Nadam se da neće zamjeriti ovu moju brzopletost, ali jednostavno mi teme već iskaču iz okvira samog Archa...
Grof je prešao na Arch? I've been away for too long... :)
Usput, Packer nije jedina alternativa, tu su i Clyde i Slurpy i x drugih.
Da, ima ih... no jedan ali vrijedan je dovoljanjjj je napisao/la:Grof je prešao na Arch? I've been away for too long...![]()
Yaourt, ako se nešto nije promijenilo, dugo nije updejtan i vrlo je spor, za razliku od ostalih nabrojanih. Nisam siguran koliko se pomaknuo rad na Clydeu, ali mislim da je najbolja alternativa ako želiš one-size-fits-all.Grof je napisao/la: Da, ima ih... no jedan ali vrijedan je dovoljan :D
ajde bum i njega probal... pa da vidimo kako koji radijjj je napisao/la:Yaourt, ako se nešto nije promijenilo, dugo nije updejtan i vrlo je spor, za razliku od ostalih nabrojanih. Nisam siguran koliko se pomaknuo rad na Clydeu, ali mislim da je najbolja alternativa ako želiš one-size-fits-all.Grof je napisao/la: Da, ima ih... no jedan ali vrijedan je dovoljan
Eto ga, složih kategoriju mojArch unutar mojLinux bloga, tako da će svi tekstovi na temu arch-a imati svoje pravo mjesto pod suncem na mom blogu....
Packer jako dobro radi. Da, bolje od yaourta... Clyde još nisam probal, no budem i njega, pa napišem onda nekaj ba blogu u vezi svega....jjj je napisao/la:Yaourt, ako se nešto nije promijenilo, dugo nije updejtan i vrlo je spor, za razliku od ostalih nabrojanih. Nisam siguran koliko se pomaknuo rad na Clydeu, ali mislim da je najbolja alternativa ako želiš one-size-fits-all.Grof je napisao/la: Da, ima ih... no jedan ali vrijedan je dovoljan
- kvaju
- Spol: M
Predlažem da napraviš Twitter acc @mojLinux ili sl, da vidimo nove blogpostove, mi kojima je RSS feed upravo twitter
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
How to
Dobar prijedlogkvaju je napisao/la:Predlažem da napraviš Twitter acc @mojLinux ili sl, da vidimo nove blogpostove, mi kojima je RSS feed upravo twitter
Hvala ti na savjetu, a do tada pokušaj pratiti preko fejsa..