Ček, želiš reći da je ovo ozbiljno?!! Čovječe. Ništa, moram ići raditi male shrikeove po svijetu.Markec je napisao/la:
Ima sina, i često ga viđa kazal mi je davno njegove slike, a s bivšom više nije u vezi tj samo su u prijateljskim odnosima.
Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Markec
- Spol: M
Ako koga zanima ovdi su slike malog linuxaša pernarashrike je napisao/la:Ček, želiš reći da je ovo ozbiljno?!! Čovječe. Ništa, moram ići raditi male shrikeove po svijetu.Markec je napisao/la:
Ima sina, i često ga viđa kazal mi je davno njegove slike, a s bivšom više nije u vezi tj samo su u prijateljskim odnosima.
Što se tiće djeca ja se ne žurim, prvo treba nači pravu tj s kojom bi se odlično slagao : )
Zadnja izmjena: Markec, dana/u 19 svi 2011, 03:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
csx
znači nećeš imat djecu, ha?Markec je napisao/la:Što se tiće djeca ja se ne žurim, prvo treba nači pravu tj s kojom bi se odlično slagao : )
Možda mu je tlaka praviti...csx je napisao/la:znači nećeš imat djecu, ha?Markec je napisao/la:Što se tiće djeca ja se ne žurim, prvo treba nači pravu tj s kojom bi se odlično slagao : )![]()
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- Markec
Hoču, već sam im smislil imena tj zenska imena, muška se nisam mogel sjetiticsx je napisao/la:znači nećeš imat djecu, ha?Markec je napisao/la:Što se tiće djeca ja se ne žurim, prvo treba nači pravu tj s kojom bi se odlično slagao : )![]()
koje slovo zaokružuješ kad isponjavaš dokumente neke, M ili Ž?Markec je napisao/la:Hoču, već sam im smislil imena tj zenska imena, muška se nisam mogel sjetiticsx je napisao/la:znači nećeš imat djecu, ha?Markec je napisao/la:Što se tiće djeca ja se ne žurim, prvo treba nači pravu tj s kojom bi se odlično slagao : )![]()
ali gle nema smisla biti u vezi s nekim s kim se ne slazes, Ma ako najdem onu s kojom se slazem onda je to ona koja mi se ne dopada, ili obrnuto ja se ne dopadam njoj
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Ovo sam očekivao....cinober je napisao/la:koje slovo zaokružuješ kad isponjavaš dokumente neke, M ili Ž?
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
[quote="/Zoran\"]
[/quote]
i ja, mislim, tipična žena!
Ovo sam očekivao....cinober je napisao/la:koje slovo zaokružuješ kad isponjavaš dokumente neke, M ili Ž?
i ja, mislim, tipična žena!
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Markec
Kakvo je to pitanje, pa M naravno.
- retsam
HoćuHoču, već sam im smislil imena tj zenska imena, muška se nisam mogel sjetitiali gle nema smisla biti u vezi s nekim s kim se ne slazes, Ma ako najdem onu s kojom se slazem onda je to ona koja mi se ne dopada, ili obrnuto ja se ne dopadam njoj
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config