Slažem se! Ljudima je uvijek draže pljucati nekoga nego pohvaliti što je ustvari tužno i jadno ali jbg.shrike je napisao/la:To i nije toliko čudno za IT industriju u kojoj jako pun ofirmi baš ne inzistira na formalnom obrazovanju; jasno iako ima fakat loših firmi, ima ih i dosta dobrih. Problem je jedino kaj se o njima ne priča puno - znate, kada je sve dobro svi šute, a kada je loše seru.
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Eto, sada će Kitarović biti izvršni predsjednik i dragi vođa, a svi će morat ići na provjeru domoljublja i ako padnu slijedi reindoktrinacija ili izgon iz države i to u Srbiju, jer ako nisi domoljuban tj nisi glasao za HDZ (domoljublje=HDZ) onda ne voliš Hrvatsku, onda si očito Srbin, taman da ti nacionalnost i državljanstvo bili Sirijsko i ovdje si na godišnjem. Jasno, kako je Linux sotonsko-komunistički, najebali smo svi mi ovdje.

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Dobar-dobar!shrike je napisao/la:Eto, sada će Kitarović biti izvršni predsjednik i dragi vođa, a svi će morat ići na provjeru domoljublja i ako padnu slijedi reindoktrinacija ili izgon iz države i to u Srbiju, jer ako nisi domoljuban tj nisi glasao za HDZ (domoljublje=HDZ) onda ne voliš Hrvatsku, onda si očito Srbin, taman da ti nacionalnost i državljanstvo bili Sirijsko i ovdje si na godišnjem. Jasno, kako je Linux sotonsko-komunistički, najebali smo svi mi ovdje.
Koji si ti igrač shrike
... samo, zakaj nisi stavio cijelu sliku 

Usput, slika je puna skrivenih simbola i tko god ju je napravio
a da ne mislite da sam lud, ovo ispod je slika Aplle iMaca G3 pa ako nema sličnosti

... ma ne, neću sad o muralima na Denverskom aerodromu, nedjelja je i treba popiti na miru prvu jutarnju kavu

Usput, slika je puna skrivenih simbola i tko god ju je napravio

... ma ne, neću sad o muralima na Denverskom aerodromu, nedjelja je i treba popiti na miru prvu jutarnju kavu
Cooleech je napisao/la:Nakon 5 dana, konačno doma. Obišao sam Samobor, Bestovje, Vrbovec i Zagreb, zamijenio 9 kasa, upoznao hrpu ljudi i ljudica i vidio Ubuntu na 2 laptopa (jedan u Samoboru u hotelu Lavica, na recepciji te jedan u Zagrebu u Vlaškoj u nekoj butigi azijskim začinima).
Pomalo zavidim ekipi koja se nalazi u tim gradovima.. imate linuxaše svuda oko sebe. Ovamo još nigdi nisam vidio neku linux distru.. ili se krećem u krivim krugovima. :/
Mogli smo popiti kavu u Lavici, to mi je 10 minuta hoda.
Where there is a gui there's a way.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
A jbg sad.. tko je znaoFugu je napisao/la:Mogli smo popiti kavu u Lavici, to mi je 10 minuta hoda.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Izgleda da M$ developeri kopiraju Ubuntu.To be fair it is pretty discrete and is placed on the Start menu and it can be switched off.
Nema veće religije od istine!
- Abzeenth
- Site Admin
Sve kompanije su takve, svi zarađuju od reklama, šta ste se okomili na Microsoft