Ne mogu reći da sam ostale sve pogledao, ali većinu od svih ostalih franšiza.
Živi dugo i uspješno.
Moderator/ica: Moderatori/ce
@Zole052 ti si kao moja žena, to se samo vrti u krug. Gleda čak i one prve epizode iz `60 godina, zvukovi su im originalnizole052 je napisao/la:ja skoro pa svaku vecer kao uspavanku upalim jednu epizodu... tko zna koliko puta sam sve odgledao
nisam samNoMaam je napisao/la:@Zole052 ti si kao moja žena, to se samo vrti u krug. Gleda čak i one prve epizode iz `60 godina, zvukovi su im originalnizole052 je napisao/la:ja skoro pa svaku vecer kao uspavanku upalim jednu epizodu... tko zna koliko puta sam sve odgledao-"piiiijuuuu, piiijuuu"
. Ali šta reći kad se nešto voli
![]()
Pozz
Pa znaš kaj, meni je Orville veći trek od STD (koji ima malo blesavu kraticu). St bi trebao biti nešto optimistično, lagano i krcato nekakvim (bolojim ili lošijim) filozofiranjem dok STD djeluje da će biti samo niz akcije sa tek elementima tih pravih ST stvari. U tom smilu, nije nužno loše... ali nije u duhu serije (ne znači da je loše ,samo da nije u duhu serije). Kako će se razviti budemo vidjeli, meni se isto recimo starget universe svidio iako isto nije bio u duhu prijašnjih nastavaka. U svkaom slučaju, super mi je što orville i discovery idu paralelno i nadam se da bu od iduće sezone pune 24 epizode u obje.Bunker je napisao/la:Evo već su 4 epizode ST Discovery vanka. Mišljenja, dojmovi... ? Malo su deformirali klingonce...