Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
Da, ali ovaj može ploviti bez sunca 72 sata, a kod jedrenjaka kad nestane vjetra osuđen si na drugu vrstu pogona.
Još su paneli skupi, neučinkoviti, osjetljivi, ali ipak mislim da njihovo vrijeme tek dolazi.
Još su paneli skupi, neučinkoviti, osjetljivi, ali ipak mislim da njihovo vrijeme tek dolazi.
Where there is a gui there's a way.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Da. I ja isto mislim.
Biti će jako lijepo kad budemo opet mogli ploviti morem bez buke motora. Samo priroda i vi sa svojom barkom.
Biti će jako lijepo kad budemo opet mogli ploviti morem bez buke motora. Samo priroda i vi sa svojom barkom.
Bilo bi lijepo imati jahtu i ploviti morem, te ne brinuti o problemima 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Da, čovjek bi pomislio da to ljudi rade s jahtama.shrike je napisao/la:Bilo bi lijepo imati jahtu i ploviti morem, te ne brinuti o problemima
I onda odem na plažu...
Deset! (10) ih je bilo parkirano u maloj uvalici. Toliko ogromno more, ovaj dio obale ima stotine malih otoka koji svi imaju pješčanu ili šljunčanu plažu s bistrim morem gdje se vide kamenčići, a ekipa se makne 2km od luke na krcatu plažu.
Vjerojatno su zadnju paru dali za najam pa nemaju za gorivo.
Those who stand for nothing fall for anything.
- PunkBastard
shrike je napisao/la:Bilo bi lijepo imati jahtu i ploviti morem, te ne brinuti o problemima

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: Kul stvari koje nađemo na internetima
Upravo to! Vlasnik jahte je sretan samo dvaput u zivotu: onog dana kad ju kupi i onog dana kad ju proda. Sve je to super, predivan sport, sunce more, ku*enje, mamac za zene, al to je malo skuplji sport. Vjerojatno najveca i najljepsa domaca jahta "Agram" u Zadru na vezu stoji 355 dana u godini...mist je napisao/la:Vjerojatno su zadnju paru dali za najam pa nemaju za gorivo.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- PunkBastard
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
to mi baš i nema smisla
Iskreno, kada bih kupio jahtu, jako dobro bih razmislio o tome da se zapravo preselim na nju i tamo živim, a na "godišnji" ići u kuću. Naravno, kupovanje jahte mi ne bi palo na pamet ako bih morao misliti o tome da li imam za bengu !
Idealno/zgodno bi bilo imati Wallypower 118.

Idealno/zgodno bi bilo imati Wallypower 118.

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Odličan materijal za Tumblr/Facebook/Google+, hvala!blacx je napisao/la:http://designbeep.com/2010/09/30/55-vin ... -and-past/
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.