Suko je napisao/la:Svašta!![]()
Dostupna beta Ubuntu 10.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Moram priznati da sam došao u napast da stisnem upgrade kad mi je Update manager predložio.
Svrbe prsti, ali kad se sjetim što bi me čekalo nakon upgradea, nekako sam odustao.
Biće Koala još malo na kompu.
Svrbe prsti, ali kad se sjetim što bi me čekalo nakon upgradea, nekako sam odustao.
Ja ga vec imam tjedan dana od rc-a i za sada sve 5 bez iti jednog stucaja 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Napokon
STIGAO
Sad sam isprzio na cd i idemo na fresh install
hmmm, pitam se o'u li ovaj Lts koristit do kraja njegove podrske ili cu opet za 6.mj novinu isprobavat
hmmm, pitam se o'u li ovaj Lts koristit do kraja njegove podrske ili cu opet za 6.mj novinu isprobavat
- Soul_Sample
ja sam sebe uvjeravam da ću ga koristit do kraja, al tak sam se i za sve prije oveStarter je napisao/la:NapokonSTIGAO
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
- Markec
Barem nečes biti sam, ja sam trenutno u guzvi ne stignem sve podešavati a i ujedno koala mi odlicno radi tako da cekam bar 1mjesec da stignu updateovi za sitne bugove.Suko je napisao/la:Moram priznati da sam došao u napast da stisnem upgrade kad mi je Update manager predložio.
Zgodan onaj one click install... ko kod siseSuko je napisao/la:Za njubove:
10 things to do after installing Ubuntu 10.4
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Instalacija je prošla kao i uvjek. Super! samo kad sam išao na ubuntu centar instalirat Ubuntu-restricted-extras javio se error, otišao sam u terminal i onda ga instalirao, međutim instaliro je samo dio a dio ne.
Zatim išao sam instalirat dirver za nvidiu i opet error.
Nešto mi se čini da Canonical više brine o datuma i mjeseca nego da skompletira sve kako spada, znam ja da će 10-a za 2-3 tjedna radit besprjekorno ali ovo mi je malo smješno kod njih
Nešto mi se čini da Canonical više brine o datuma i mjeseca nego da skompletira sve kako spada, znam ja da će 10-a za 2-3 tjedna radit besprjekorno ali ovo mi je malo smješno kod njih
A cuj jos dva dana pa bi se zvao ubuntu 10.05Starter je napisao/la:Instalacija je prošla kao i uvjek. Super! samo kad sam išao na ubuntu centar instalirat Ubuntu-restricted-extras javio se error, otišao sam u terminal i onda ga instalirao, međutim instaliro je samo dio a dio ne.