openSUSE 12.1

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

sumski
Moderator
Spol: M

Re: openSUSE 12.1

Post Postao/la sumski »

Preporuka za colorscheme koji paše u suse , ko budali šamar :)
slika
http://kde-look.org/content/show.php/Or ... ent=107944
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

sumski je napisao/la:Preporuka za colorscheme koji paše u suse , ko budali šamar :)
slika
http://kde-look.org/content/show.php/Or ... ent=107944
:thumbs2
definitivno pravi odabir boja!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Za vlasnike AMD/ATI grafičkih kartica.

Stigli su novi drajveri fglrx 8.930 i AMD/ATI Catalyst

http://lizards.opensuse.org/2012/01/27/ ... 11-4-12-1/

slika
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
csx

Post Postao/la csx »

napravio updejt na kde 4.8, ostao bez zvuka, nepomuk se konstantno ruši kao i configure desktop.. katastrofa..

od repoa ulkjuceni non-oss, oss i update + core i extra za 4.8
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

csx je napisao/la:napravio updejt na kde 4.8, ostao bez zvuka, nepomuk se konstantno ruši kao i configure desktop.. katastrofa..

od repoa ulkjuceni non-oss, oss i update + core i extra za 4.8
si napravio?

Kod: Označi sve

zypper dup
csx

Post Postao/la csx »

up sam radio..
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

csx je napisao/la:up sam radio..
probaj dup, samo pažljivo čitaj ako ti javi dependency probleme.

možeš i preko yasta, staviš da ti prikazuje pakete grupirane po repoima (View -> Repositories), i onda za KDE 4.8 i 4.8 Extra na vrhu imaš "switch system packages". Rezultat bi trebo biti isti kao i sa zypper dup, samo što je možda lakše resolvat dependencije.

Ja sam imao dva problema:
KDevelop sam morao maknuti (nije još buildan za 4.8)
KDM sam maknuo i poslije ga vratio (kdm-susebranding još nije spreman).
csx

Post Postao/la csx »

thnx ali sutra branim jedan projekt na faksu pa mi treba suse koji radi tak da se ne usudim zezati sa tim :D

budem isprobao dup sutra navecer ;)
bikerbj

Post Postao/la bikerbj »

book...imam mali problemčić...instaliram sinu open suse 12.1 i prilikom instalacije tj.kod particioniranja mi izbaci greške....
system error code was: -1007 i 3030 šta da radim......inače bi trebao biti dual boot sa win7.....
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

bikerbj je napisao/la:book...imam mali problemčić...instaliram sinu open suse 12.1 i prilikom instalacije tj.kod particioniranja mi izbaci greške....
system error code was: -1007 i 3030 šta da radim......inače bi trebao biti dual boot sa win7.....
da li prolazi dvd check?
a memory i disk test?

to mozes pokrenuti s dvd-a, odmah nakon boota
Odgovori