Hvala. Znam da je RC. Ipak neću još upgradeati, prvo ću prosurfati netom, da vidim komentare, eventualne probleme... A i skinuti ću cijelu verziju 29.04., pa ju provrtiti na virtualki prvo, pa vidjeti kasnije što ću. Ne žuri mi se nigdje.Branimir je napisao/la:Kod: Označi sve
update-manager -d![]()
http://www.ubuntu.com/testing/lucid/beta1
ofkors radi se "release candidate" - RC, službena verzija još nije izašla...
Dostupna beta Ubuntu 10.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Imam jedan problem i sada radim na workaroundu.
Naime, ako imate USB slušalice, kada uštekate slušalice u PC, pulseaudio uredno prebaci zvuk na slušalice, ali NE i komande. Tako da ako stišavate-pojačavate zvuk bilo sa gumbima na sluškama ili preko volume kontrole, on to radi na zvučnicima.
Bug je prijavljen, no izgleda da ne bu tak brzo riješen.
do sada sam uspio preko pacmd CLI komande ispravno prebaciti default-sink na sluške. Još to moram iskorntrolirati kada se sluške uštekaju (dakle ili udev ili DeviceKit ili kako već
)
Naime, ako imate USB slušalice, kada uštekate slušalice u PC, pulseaudio uredno prebaci zvuk na slušalice, ali NE i komande. Tako da ako stišavate-pojačavate zvuk bilo sa gumbima na sluškama ili preko volume kontrole, on to radi na zvučnicima.
Bug je prijavljen, no izgleda da ne bu tak brzo riješen.
do sada sam uspio preko pacmd CLI komande ispravno prebaciti default-sink na sluške. Još to moram iskorntrolirati kada se sluške uštekaju (dakle ili udev ili DeviceKit ili kako već
kad će više taj 10.04 izać !, mislim bilo je vrjeme 
Sutra.... sutra je 30.04.....Starter je napisao/la:kad će više taj 10.04 izać !, mislim bilo je vrjeme
Ha!sawyer je napisao/la:sutra je 30.4. ali release date je 29.4.
btw https://wiki.ubuntu.com/IncidentReports ... bug-570765
A meni je zvonilo da je to 30.04....
Baš me zanima dal podržava e17 sučelje, znam za xfce,kde,gnome,openbox,lxde i sl da podržava i da radi kak spada 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Svašta!