čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: čavrljanje
Ovce imaju više sisa. kava
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
A od papaka i vimena se fine hrenovke prave.odin je napisao/la:Ak češ tak gledati,ovce ti daju i vunu i sir
- Abzeenth
- Site Admin
A ZOTERO??? 
-
Lutherus
a možda i koj štakor upadne unutra ili koj prst.nije strašno.pa mekdonalds napravil biznis od prženih štakora u pecuvuSuko je napisao/la:A od papaka i vimena se fine hrenovke prave.odin je napisao/la:Ak češ tak gledati,ovce ti daju i vunu i sir
Evo budem probal taj zotero.
- Markec
@Abzeenth
Jesi li probala to koristiti, kako ide. Ako sam ja dobro shvatio Zotero je program u pregledniku koji omogučava da djelite svoje istraživanje drugim ljudima koje odaberete. s tim da su svi podaci u oblaku. tako da osoba nemora biti kod tebe i gleati tvoje bilješke nego bilo gdje u svijetu korišteči Zotero.
Jesi li probala to koristiti, kako ide. Ako sam ja dobro shvatio Zotero je program u pregledniku koji omogučava da djelite svoje istraživanje drugim ljudima koje odaberete. s tim da su svi podaci u oblaku. tako da osoba nemora biti kod tebe i gleati tvoje bilješke nego bilo gdje u svijetu korišteči Zotero.
- Suko
- Site Admin
Budem probao.Abzeenth je napisao/la:A ZOTERO???
Baš pišem neki rad.
Jel to radi na Linuxima?
Jer ja samo te Linuxe imam doma.
Kombinacija ovčjeg i kravljeg sira je super stvar. Pogotovo u svom tvrdom obliku. Njamiii
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Lutherus
i malo pršutashrike je napisao/la:Kombinacija ovčjeg i kravljeg sira je super stvar. Pogotovo u svom tvrdom obliku. Njamiii