čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Staromodan
Re: čavrljanje 2.0
Bilo mi je cudno kako uokolo pobjedjuje glupost, povecava se idiotluk, zombija i kojekakvih cudovista sve vise...
Prije sam mislio da gledam neki predugi los film, ali tek sam nakon par zadnjih tekstova (gdje se cekaju novi win na lin forumu) u ovoj temi napokon shvatio: pa ovo je samo ruzan san. Ja budala spavam, a mozda me u stvarnosti ceka pametna linuxasica da se probudim, pa da onda zajedno programiramo.
Prije sam mislio da gledam neki predugi los film, ali tek sam nakon par zadnjih tekstova (gdje se cekaju novi win na lin forumu) u ovoj temi napokon shvatio: pa ovo je samo ruzan san. Ja budala spavam, a mozda me u stvarnosti ceka pametna linuxasica da se probudim, pa da onda zajedno programiramo.
ovo je više za temu namjenjenu humoru... 

Zanimljivi test Intelovih CPU-a unazad 10 godina pa možda nekome dobro dođe ako je u dilemi zamjene starog računala novim 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Ja nisan pa se ni ja ne falin. Osin, evo, sad.bertone je napisao/la:I ja pa se ne pravim važanStaromodan je napisao/la:Umoran sam.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
-
Max Bunker
I ja .... I to od samog početka . Sam uvod je dao naslutiti da ti đavolovi winsi možda i nisu ipak tako loši i tada sam znao da nebu ta doktrina dugo ovdje opstala....

A da je kraj teme definitivno blizu sam znao kada su se pojavile specifične iskrene izjave linuxaša koje se nisu poklapale sa partijskom doktrinom...

Čari demokracije....
.....
- audiosl4ve
- Spol: M
bunkeru oprosti ali tebe i tvoje stavove jednostavno ne shvacam niti ne zelim ih shvacati jer su totalno zbrda zdola. Probao sam, nije islo i odustao sam. Sad bar znam da cu imato 50 % manje postova za citati. Ne zelim pokretati flame war ni nista ali napisao si svasta... Zbogom maxe, voli te LZS!
Zivo betrone! 
@audiosl4ve
Welcome to the club
@audiosl4ve
Welcome to the club