Pa toooLutherus je napisao/la:A gle i oni su gore.
TOP TEMA: CrunchBang fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: CrunchBang fan club!
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Sabayon nisam nikad instalirao na HDD, ali u virtualci radi tromo da to nije istina. Luth, kakva su tvoja iskustva?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
imao sam Sabaju na starom kompu jedno vrime, i onako, neloš je bio 
malo me bunio paketni menadžer, ali u to vrijeme me bunilo sve osim synaptica
a kakav je u zadnje vrijeme, ne pratim,...
malo me bunio paketni menadžer, ali u to vrijeme me bunilo sve osim synaptica
a kakav je u zadnje vrijeme, ne pratim,...
-
Lutherus
@ Kul Lič
Sabayon je Gentoo sa orgomnim make.conf u kojem je hrpa use flagova ( bar nekih 60% njih ti ni ne treba ), naravno sa Gentoo kernelom kojem je uz Genpatches lupljen i ck-patch set ( de facto ck-cources ) tako da nema CFQ već ima brain fuck scheduler pa je i malo brži. Jedina zamjerka koju imam je Layman ( njegov paketni manager ). Sve u svemu, sasvim solidna distribucija za sve koji žele imati sustav sa stabilnim a opet friškim paketima. Nije loš, svakako ga preporučam. Najbolji Gentoo fork u opticaju.
Sabayon je Gentoo sa orgomnim make.conf u kojem je hrpa use flagova ( bar nekih 60% njih ti ni ne treba ), naravno sa Gentoo kernelom kojem je uz Genpatches lupljen i ck-patch set ( de facto ck-cources ) tako da nema CFQ već ima brain fuck scheduler pa je i malo brži. Jedina zamjerka koju imam je Layman ( njegov paketni manager ). Sve u svemu, sasvim solidna distribucija za sve koji žele imati sustav sa stabilnim a opet friškim paketima. Nije loš, svakako ga preporučam. Najbolji Gentoo fork u opticaju.
- retsam
- Spol: M
Po meni je sabayon sa zadnjom verzijom podbacio, najgore implementiran gnome 3 vuče se kao prebijena mačka, nedostatak pluginsa u repozitoriju, čudno izveden package manager, GUI front end nije ništa bolji, sve skupa loše.Lutherus je napisao/la:@ Kul Lič
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
-
Lutherus
Sabayon je kde distra isto kao i openSuse. gnome na njima je čudo.
Ili na Slackware.
Kada pocnes koristit WM vise ti nije vazno koje sucelje je na OS-u, ionako sam instaliras svoj WM. Isto tako prestanes smatrat distribucijom ono sto ima samo drugi DE.
Kada pocnes koristit WM vise ti nije vazno koje sucelje je na OS-u, ionako sam instaliras svoj WM. Isto tako prestanes smatrat distribucijom ono sto ima samo drugi DE.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Mislis WM?Lutherus je napisao/la:To je stvar navike.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.