Forum je ažuriran, postavljena je nova jezična datoteka, pa neki nazivi sada zvuče drugačije. Nadam se kako ćete se moći prilagoditi.
Uskoro slijede još neke novosti na LZS-u
Sve 5, samo mi nije jasno zašto su većina botuna (na vrhu) na hrvatskom, a dva na engleskom? Iskreno, više mi se sviđalo PP i ČPP od PM i FAQ.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Cooleech je napisao/la:Sve 5, samo mi nije jasno zašto su većina botuna (na vrhu) na hrvatskom, a dva na engleskom? Iskreno, više mi se sviđalo PP i ČPP od PM i FAQ.
Je i meni. Čak bih se usudio reći da je ovaj "službeni" prijevod phpBB-a prilično loš.
Ove gumbiće gore bude prepreveo na staro, a ako želite mogu vratiti stari prijevod...
Forumski engine (phpBB3) je nanovo instaliran na v3.11 radi pročišćenja od nakupljenih pogrešaka
Na forum je dodan sustav za zahvaljivanje (Na vrhu forumske stranice uočiti ćete dva nova guma: Toplista i Zahvale, gdje se nalaze rangovi foruma i tema, te spisak tko je kome dao zahvalu. Zahvaljuje se na post jednostavnim pritiskom na novi gumbić u postovima: Zahvali (a poništava se zahvala gumbićem Odhvali (ova Odhvali kovanica zasigurno će se jako dopasti našoj Abzeenth )
Vjerujem kako će mnogi biti oduševljeni ovim novim featureom!