ReiKo je napisao/la:- Interview s Jimom Zemlinom iz Linux Foundationa
VIDI časopis - prijedlozi za članke
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: VIDI časopis - prijedlozi za članke
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Moram ti reći da me je distro ugodno iznenadio usprkos mojem početnom skepticizmu.Suko je napisao/la:Jeeeee!
Pogotovo za Puppy Linux.
Bolje ti je da si napisao sve u superlativima ....![]()
(Meni jedna od najdražih distri.)
- Suko
- Site Admin
I mene je.ReiKo je napisao/la: Moram ti reći da me je distro ugodno iznenadio usprkos mojem početnom skepticizmu.
Puppy mi je bio skroz bezveze dok nisam naletio na dobre upute.
A onda je krenula ljubav.
Imao sam pravi install na hardu.
Kad sam se vratio na klasične distribucije, dugo mi je vremena trebalo da se naučim na njihovu "sporost".
Istinu zboriš 
Inače, u radu s PuppyLinuxom sam naišao/otkrio par korisnih caka koje ću objasniti posebno u jednom vodiču koje olkašavaju život početnicima jako puno i podižu iskoristivost te distribucije na najveću moguću razinu u kućnoj primjeni.
Problem je u tome što za to što spremam postoji par "tutoriala" na netu no većina od te ergele 2-3 "guidea" vodi ni manje ni više nego Kernel Panicu
Tako da slažem se, ako se nađe dobre upute za konfiguraciju i dobre savjete - PuppyLinux je dinamit
Inače, u radu s PuppyLinuxom sam naišao/otkrio par korisnih caka koje ću objasniti posebno u jednom vodiču koje olkašavaju život početnicima jako puno i podižu iskoristivost te distribucije na najveću moguću razinu u kućnoj primjeni.
Problem je u tome što za to što spremam postoji par "tutoriala" na netu no većina od te ergele 2-3 "guidea" vodi ni manje ni više nego Kernel Panicu
Tako da slažem se, ako se nađe dobre upute za konfiguraciju i dobre savjete - PuppyLinux je dinamit
- glaskoncILLa
ma daj ajde, kakvo je to gay ime, tko to zeli na kompu.. 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Suko
- Site Admin
Pa nije ni naš tekst na Wikiju loš. Bar za početnike.ReiKo je napisao/la: Inače, u radu s PuppyLinuxom sam naišao/otkrio par korisnih caka koje ću objasniti posebno u jednom vodiču koje olkašavaju život početnicima jako puno i podižu iskoristivost te distribucije na najveću moguću razinu u kućnoj primjeni.
Problem je u tome što za to što spremam postoji par "tutoriala" na netu no većina od te ergele 2-3 "guidea" vodi ni manje ni više nego Kernel Panicu![]()
Sory, oftopičarim. Neću više.
Pa nisam rekao da je lošSuko je napisao/la:Pa nije ni naš tekst na Wikiju loš. Bar za početnike.ReiKo je napisao/la: Inače, u radu s PuppyLinuxom sam naišao/otkrio par korisnih caka koje ću objasniti posebno u jednom vodiču koje olkašavaju život početnicima jako puno i podižu iskoristivost te distribucije na najveću moguću razinu u kućnoj primjeni.
Problem je u tome što za to što spremam postoji par "tutoriala" na netu no većina od te ergele 2-3 "guidea" vodi ni manje ni više nego Kernel Panicu![]()
Sory, oftopičarim. Neću više.
Sorry, nisam vidio tekst o PuppyLinuxu kojeg je stvorila uvažena domaća zajednica otvorenih sustava no obećajem ti da ću to ispraviti narednih dana
I da, još jedna stvar - neovisno o Open Sourceu i istoimenoj rubrici u časopisu "VIDI", koju bi temu ili teme voljeli da se obrade u narednih par brojeva?
Ovo nam je i meni pogotovo veoma važno pošto su sugestije korisnika od naše strane veoma uvažene stoga vas, kvalitetnu i jako dobru zajednicu molim da sve vaše ideje o ostalim IT temama slobodno napišete u ovom postu a možete me i kontaktirati osobno putem e-maila ili nekog od IM kontakata.
Hvala!
Ovo nam je i meni pogotovo veoma važno pošto su sugestije korisnika od naše strane veoma uvažene stoga vas, kvalitetnu i jako dobru zajednicu molim da sve vaše ideje o ostalim IT temama slobodno napišete u ovom postu a možete me i kontaktirati osobno putem e-maila ili nekog od IM kontakata.
Hvala!
- Markec
Mislim da bi mogli spomenuti KDE 4.3 koji je upravo došao, staviti pokoju poveču sliku , što je novo kod njega, kako da se nadogradi recimo na kubuntu/ubuntu/mint (več piše upute na netu)
Znam da neki znaju to, no mislim da bi trebali napisati možda se svidi nekom totalnom početniku koji još nije taknuo linux.
Znam da neki znaju to, no mislim da bi trebali napisati možda se svidi nekom totalnom početniku koji još nije taknuo linux.
- franz
- Kontakt:
mozda mala skola gimp-a
tj. usporedba photoshopa i gimp-a
i neke parelele za rad...
tj. usporedba photoshopa i gimp-a
i neke parelele za rad...