Imam i ja problemčić...
na Mint 13 KDE me stalno traži dvoklik za pokretanje ikona. Poslije svakog bootanja moram ići u Systm settings i prebaciti na jedan klik, a nekad mi prebaci na dvoklik tijekom rada. Ne znam da li je to neki bug, a posebno mi je čudno jer je po defaultu jedan klik.
Na opensuse također sa KDE 4.9 mi se to ne događa.
Ja sam koristio Mint 13 cinnamon ..ali imao je problem sa skype-om..Kada ga umanjih,više ne mogu da ga nađem! Radi u pozadini,ali ne postoji način da se nađe.. Pa me zanima da li je taj bug ispravljen,da vraćam cinnamon ili ne
simaco11 je napisao/la:Ja sam koristio Mint 13 cinnamon ..ali imao je problem sa skype-om..Kada ga umanjih,više ne mogu da ga nađem! Radi u pozadini,ali ne postoji način da se nađe.. Pa me zanima da li je taj bug ispravljen,da vraćam cinnamon ili ne
Ako imaš najnoviju verziju Skypea i Cinnamona, redovito skidaš updateove, te ako si prijavio taj bug, onda ne bi trebalo bit problema...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Pozdrav svima! Ispričavam se ako mi je negdje promaklo rješenje problema koje imam. Moj problem je sljedeći: Imam Mint 12 i koristim ga sa defaultnim Gnome 3.2.1 desktopom. Danas sam podigao Mate desktop, vidim hvale ga pa da provjerim kakav je. Imam problem sa temama, niti jedna tema ne izgleda kako bi trebala biti, a u izborniku za mijenjanje tema stoji natpis "This theme will not look as intended because the required GTK + theme engine "murrine" is not installed."
Pretraživao sam i naišao na neka uputstva, ali jema ništa konkretno. Koliko sam shvatio, rješenje je update Mate desktopa u noviju verziju, slijedio sam i tu uputstva, upisivao linije u terminal ali to nije rješilo problem. Može pomoć, makar da mi napišete kako nadograditi Mate? Hvala!
Ne nudi mi nikakve nove verzije Matea Update Manager. Nešto su pisali da bih trebao omogućiti neki "Romeo" izvor pa da bi preko njega mogao dobiti novu verziju Matea. Mislim ovak stvarno grozno izgleda sučelje...