Formula 1
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Formula 1
Ipak mora u Monte Carlo 
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Bertone je napisao/la:Utrka je bila "očekivano" dobra,... kao što sam i od Kimija očekivao da napravi neku novu glupost zbog koje je poseban, a napravio je dvije, prvu prije utrke kad je izjavio novinarima da najrađe ne bi bio treći u ukupnom poretku jer ima druge planove za prosinac, a ako ostane treći će morati u MonteCarlo
i drugu kad se izgubio po boksovima
,... legenda
Žao mi je Alonsa i Ferrarija, ali što ćeš dobar je Vettel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ma meni je malo žao Mase,... Alonso mora još barem godinu dana otplaćivati za psine koje je radio dok je vozio sa Hammom,... Kimija mi isto nije žao jer znam da on sad već negdje opako tulumari s brazilkama 
I da, Vettela obavezno ubuduće moraju staviti u sredinu ili pri kraju startnog poretka jer onda stisne zube i vozi,... inače ak je prvi ili drugi onda samo cendra.
I da, Vettela obavezno ubuduće moraju staviti u sredinu ili pri kraju startnog poretka jer onda stisne zube i vozi,... inače ak je prvi ili drugi onda samo cendra.
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 25 stu 2012, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Bertone je napisao/la:... Kimija mi isto nije žao jer znam da on sad već negdje opako tulumari s brazilkama
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
Tigar je Vettel, al sta ces kad ima vrhunac od bolida.Bertone je napisao/la:Ma meni je malo žao Mase,... Alonso mora još barem godinu dana otplaćivati za psine koje je radio dok je vozio sa Hammom,... Kimija mi isto nije žao jer znam da on sad već negdje opako tulumari s brazilkama
Vidjet cemo kako ce se Hamilton ponasat u Mercedesu
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 26 stu 2012, 01:22, ukupno mijenjano 2 puta.
@Bertone
samo kod kopiraš medju zagrade IX0aOnjuNdA
max360se je napisao/la:@Bertone
A skužio si da se mučim
Tnx
Svako toliko netko ima tih problema 
Možda bi bolje trebalo objasniti kako postaviti YT video
Pa pretražio sam upute, ali ili sam previdio ili je dobro skrivenomax360se je napisao/la:Svako toliko netko ima tih problema
Na par drugih foruma gdje sam regan je dovoljno bilo copy/paste linka i to je to, no nije ni ovo komplicirano sam kad znaš što i kako
Evo, ispravio sam i prethodne