Gtalk za linux mint
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Gtalk za linux mint
Pa onda imaš i orginal instalacijski dvd i nemaš prepreka da instaliraš Windows. Ionako je u 3 klika a uz to trebaš znati engleski i čitati. Dakle nema problema okko instalacije i nevidim prepreku da koristiš taj zloćudan linux na kojem ništa neradi. byby move along.
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
mislim da si pobrkala forum i helpdesk službu. helpdesku platiš i oni će ti odradit posao makar bio i nekulturan prema njima... na forumu stvari funkcioniraju pomalo drugačije.zatvor_zvan_linux je napisao/la:I budem, hvala na savjetu, al trenutno ne mogu...nemam eksterni hard za pohranjivanje bitnih posataka i ne znam sama napraviti instalaciju, niti imam instalacijski CD..i 600 km sam udaljena od najbližeg frenda koji to može...do tada moram bar nekako probati 'normalno' koristiti računalo...zato i postavljam pitanja na ovom forumu, valjda zato ovaj forum i služi ne?
...I put on my robe and a wizard hat...
- jurastublic
Ne znaš sam(a) napraviti instalaciju windowsa (vjerojatno ni linuxa) a isprobala(o) si 10 varijanti linuxa u vezi plugina za skype?zatvor_zvan_linux je napisao/la: netko spomenuo da skype na Pigdinu,,,hahha...šala ili?? pluginovi rade možda na svakoj 10oj varijanti linuxa...što naravno, po linuxu, ne znači da ne može bugirati onako svako malo usput.
sviđa mi se gtalk i to želim koristiti...
Hvala na odgovorima, dakle gtalk - još jedna stvar koju ne mogu imati na linuxu, iznenađena? nimalo...
i ne znam sama napraviti instalaciju (windowsa), niti imam instalacijski CD...
zato i postavljam pitanja na ovom forumu, valjda zato ovaj forum i služi ne?
Nije ni čudo da se ljudi ljute jer radiš budale od njih. Pitaj za savjet onda onoga tko ti je instalirao 10 linuxa da isprobaš plugine na njima.
Trolove banati.
"Hodor bre foobar"
- Suko
- Site Admin
Zaključati ćemo na jedno vrijeme temu dok se ne stišaju dojmovi.