Reci SGSIII, reci SGSIIIiForce je napisao/la:Koji uzimaš?Suko je napisao/la:Lako je tebi.
A neka. Jos dva mjeseca pa cu ja benchmarkati.
Benchmark testovi vaših Android uređaja
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Benchmark testovi vaših Android uređaja
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Zašto bi se zadovoljio s njim kad može uzeti One X.max360se je napisao/la:Reci SGSIII, reci SGSIIIiForce je napisao/la:Koji uzimaš?Suko je napisao/la:Lako je tebi.
A neka. Jos dva mjeseca pa cu ja benchmarkati.![]()
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
OneX mi se jako jako svidja. Cekam samo realno trajanje baterije.
SGS III je OK. Moram ga uzivo vidjeti. Cekam jos njegove reviewe pa cu odluciti.
Tesko je sad reci.
SGS III je OK. Moram ga uzivo vidjeti. Cekam jos njegove reviewe pa cu odluciti.
Tesko je sad reci.
Evo prvo punjenje i pražnjenje...Suko je napisao/la:OneX mi se jako jako svidja. Cekam samo realno trajanje baterije.
Tesko je sad reci.

3G upaljen, Wi-Fi upaljen, sync upaljen, auto svjetlina zaslona, vibra se svako malo palila, dosta korištenja tapatalk, face i face msg, malo opera mini i chrome... da i korištenje kamere... a ekran je 4.7'' tako da...
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
ASUS Transformer
Quadrant: 2396
AnTuTu: 5000
HTC Sensation
Quadrant: 2723
AnTuTu: 5327
Iako mi nije jasno... Transformer radi osjetno bolje od Sensationa...
Da nije "less is better"?
Quadrant: 2396
AnTuTu: 5000
HTC Sensation
Quadrant: 2723
AnTuTu: 5327
Iako mi nije jasno... Transformer radi osjetno bolje od Sensationa...
Da nije "less is better"?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Po tome Suko ima najbolji a iForce najgori 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
I am the best!!!
Acer Aspire One D250 - Android-x86 4.0 RC1 live
Quadrant: trajao sto godian i na kraju crashao test
AnTuTu: 5582
Quadrant: trajao sto godian i na kraju crashao test
AnTuTu: 5582
Što se događa?
Hoće li netko skinuti moj rekord?

Nesto mi se na laptop nece bootat Android XDiForce je napisao/la:Što se događa?