Pravila foruma PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake: Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi: [Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
Dein je napisao/la:e da, možda još jedna bitna stvar. ti windowsi su prije bili hd 0,0 (tj, nakon što sam uništio mbr prvotnom instalacijom linuxa na krivo mjesto, prespojio sam hard disk na kojemu mi je sad linux na mjesto tog diska gdje su prije bili windowsi, ako to ima veze pri prepoznavanju diskova, a vjerojatno ima.
Aufff...ima li još štogod što nam nisi rekao??
hard na kojem su windowsi bio je fizički isključen iz računala dok sam linux instalirao?
e a da mi obustavimo operaciju i da si ja jednsotavno metnem neki xp skin na linux na par dana
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Dein je napisao/la:e da, možda još jedna bitna stvar. ti windowsi su prije bili hd 0,0 (tj, nakon što sam uništio mbr prvotnom instalacijom linuxa na krivo mjesto, prespojio sam hard disk na kojemu mi je sad linux na mjesto tog diska gdje su prije bili windowsi, ako to ima veze pri prepoznavanju diskova, a vjerojatno ima.
Aufff...ima li još štogod što nam nisi rekao??
hard na kojem su windowsi bio je fizički isključen iz računala dok sam linux instalirao?
e a da mi obustavimo operaciju i da si ja jednsotavno metnem neki xp skin na linux na par dana
Možda ti je ovo dobra šansa da se ti od WIndowsa, sada, lijepo oprostiš - zauvijek!?