like stackexchange

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

drade

Re: like stackexchange

Post Postao/la drade »

max360se je napisao/la:I to isto da. Nabrajao sam iz glave. Dosta toga sam se sjetio.
Mislim da imas malo pomaknut pogled na pojam "drustvene mreze". Zasto mislis da bi bilo sto od ranije navedenoga bilo lose za ovu zajednicu ?

Recimo kada bi se LZS pretvorio u nesto poput:
http://www.experts-exchange.com/
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
max360se
Spol: M

Post Postao/la max360se »

Ta stranica koju si naveo je po meni neprakticna, lose organizirana. To je i jedan razlog zasto ne volim drustvene mreze. A takve su i ostale predlozene. U to bi se i LZS pretvorio. Ovdje dolaze i mladji i stariji. Nekima takav nacin odgovara, ali nekima ne. Forumi imaju bolju organiziranost, bolju preglednos. Ne moras stalno visiti na njemu da sve sto te zanima pratis.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
drade

Post Postao/la drade »

max360se je napisao/la:Ne moras stalno visiti na njemu da sve sto te zanima pratis.
Kontradiktoran si u nekim izjavama.

Post No.: 628

Ti stalno visis na ovom forumu (oko deset postova na dan +/-).

No, osim tog malog detalja, zasto mislis da stalno moras "visiti" na "drustvenoj mrezi", tj. u kojem pogledu bi to bilo nesto sasvim drugacije od ovoga sto sada radis ?
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Ja mislim da bi forum trebao ostati onakav kakav jest, ali, već kad se radi redizajn portala, da se uvedu neke nove funkcije, kao što je login na portal s accountom od foruma, komentiranje članaka na portalu, 'lajkanje' članaka itd. Slično onome što imaju blogovi na WP.com.
shicy

Post Postao/la shicy »

i ja smatram da bi forum trebao ostati kakav je. slažem se s iwebom da bi bilo dobro da se može komentirati članke na portalu sa svojim forumskim accountom ;)
jjj

Post Postao/la jjj »

drade je napisao/la: Osobno, nikada nisam bio neki obozavatelj phpBB-a. Za stvaranje foruma koristim simplemachines (isto predlazem i drugima), ne zato jer je bolji, nego zato jer je drugaciji ... koliko god to neargumentirano zvucalo.
http://www.simplemachines.org/
U pravu si, zvuči sasvim neargumentirano.
Ovo, sto je stefan predlozio zapravo i nije toliko losa ideja (uz par dorada).
Već je pet puta objašnjeno zašto jest loša ideja. Imaš li neke argumente ili i to spada u "meni se ne sviđa / meni se više sviđa"?
max360se

To na me moras stalno visiti na mrezi bas se i ne odnosi na mene. To je vise u slucaju da nemas vremena. Ono sto sam s time htio reci je ako te nema nekoliko dana na drustvenoj mrezi, izgubis jos dan, dva da sve pohvatas. Meni u samom pogledu provodjenja vremena nebi bile puno drugacije nego sad. Meni najvise smeta/bojim se to da bi LZS postao nepraktican i neorganiziran.

@Shicy
I moze u podforumu Linux Vijesti gdje se i objavljuje. Samo na portalu nema linka na temu.

EDIT: Da se ispravim. Moze klines na "Komentirajte vijest". Jedino u zadnjem clanku nema linka.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

max360se je napisao/la:I moze u podforumu Linux Vijesti gdje se i objavljuje. Samo na portalu nema linka na temu.
Osobno smatram da je bolje kada su komentari na samom članku.
max360se

iweb je napisao/la:Osobno smatram da je kada su komentari na samom članku.
Istina, tko zna mozda to i naprave :zvizdi :zamisljen . Medjutim kod nas to bas i ne bi bilo dobro jer mi stalno offtopicarimo pa bi samo ispali neprofesionalni.
drade

Post Postao/la drade »

jjj je napisao/la:
drade je napisao/la: Osobno, nikada nisam bio neki obozavatelj phpBB-a. Za stvaranje foruma koristim simplemachines (isto predlazem i drugima), ne zato jer je bolji, nego zato jer je drugaciji ... koliko god to neargumentirano zvucalo.
http://www.simplemachines.org/
U pravu si, zvuči sasvim neargumentirano.
Zato sam to tako i frazirao, nije potrebno ponavljati vec spomenuto, jer stvaramo cirkularnu diskusiju kojoj nema kraja. Blagodarim.

Mozda je potrebno dodati, osim genijalnog SSI-a, u doba kada je phpBB bio vrlo podlozan raznim "sploitovima", SMF je bio stvaran s malo vise pameti. Na kraju, to nas opet dovodi u diskusiju, a zasto je "ovo" bolje od "onoga".
Ovo, sto je stefan predlozio zapravo i nije toliko losa ideja (uz par dorada).

Već je pet puta objašnjeno zašto jest loša ideja. Imaš li neke argumente ili i to spada u "meni se ne sviđa / meni se više sviđa"?
Spada u kategoriju "Meni se vise svidja", nadam se da si zadovoljan odgovorom.
Odgovori