Star trek fans
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Star Trek i ostale tričarije
ja sam imao više u vidu jednu pivnicu za ove iznad 18, a za ostale mogu neki frutek donit. Doduše, sumnjam da će konobar odbit išta prodat. To je ujedno i odlično vrijeme da se razmijene distre, star trek filmovi/serije, ako tko ima battlestar galacticu, ...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Da, trebali bi se dogovoriti oko toga. Jedino će nam dečki i cure van ZGB i okolice biti zakinuti... No ja sam za da se ZGB ogranak linuxzasve.com nadje u dogledno vrijeme na pivici. I naravno svi koji to žele i imaju mogućnosti doći...
Otvorit ću temu glede toga, pa su i šanse da se nešto napravi - veće!
Otvorit ću temu glede toga, pa su i šanse da se nešto napravi - veće!
- fridrik
- Spol: M
Slažem se! Dobra ideja! 
-
Lutherus
Star trek fans
Treko ljupci ajmo.Valjda ne treba neki poseban opis.
Kultno mjesto za svakog pravog geeka
Kultno mjesto za svakog pravog geeka
- retsam
Re: Star trek fans
da fan, fanatik! Što mislite o zadnjem star trek filmu 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
ajd baš da pitam, ovaj zadnji film u kojem je onaj romulanac kaj uništava svijetove. Film bi kao po star trek vremenu trebao ići prije svih ostalih filmova, ako sam dobro shvatio, nisam ih baš sve gledao
, a u filmu je Vulkan uništen, dali to znači da u daljnjoj priči Vulkanci imaju zamjenski planet koji je nazvan Vulkan ili? Možda je to objašnjeno u ostalim filmovima, kažem nisam uspio ih pogledat...sram me bilo...
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
- Markec
[quote="/Zoran\"]ajd baš da pitam, ovaj zadnji film u kojem je onaj romulanac kaj uništava svijetove. Film bi kao po star trek vremenu trebao ići prije svih ostalih filmova, ako sam dobro shvatio, nisam ih baš sve gledao
, a u filmu je Vulkan uništen, dali to znači da u daljnjoj priči Vulkanci imaju zamjenski planet koji je nazvan Vulkan ili? Možda je to objašnjeno u ostalim filmovima, kažem nisam uspio ih pogledat...sram me bilo...[/quote]
Ma ovi novi redatelji su htjeli snimiti novi TOS, a wulkan je uništen pa će se u novoj seriji ako bude nove serije budučnost drugačije odvijati kao neka alternativna stvarnost.
Čini se da je u alternativnoj stvarnosti Spock u vezi sa Uhurom
Ma ovi novi redatelji su htjeli snimiti novi TOS, a wulkan je uništen pa će se u novoj seriji ako bude nove serije budučnost drugačije odvijati kao neka alternativna stvarnost.
Čini se da je u alternativnoj stvarnosti Spock u vezi sa Uhurom
-
Lutherus
Zadnji star trek nije nikada ni snimljen. Insurrection je zadnji snimljeni.
[quote="/Zoran\"]ajd baš da pitam, ovaj zadnji film u kojem je onaj romulanac kaj uništava svijetove. Film bi kao po star trek vremenu trebao ići prije svih ostalih filmova, ako sam dobro shvatio, nisam ih baš sve gledao
, a u filmu je Vulkan uništen, dali to znači da u daljnjoj priči Vulkanci imaju zamjenski planet koji je nazvan Vulkan ili? Možda je to objašnjeno u ostalim filmovima, kažem nisam uspio ih pogledat...sram me bilo...[/quote]
Ma ne, ovo mijenja čitavi vremenski tok. Sve nakon toga je sada "alternativna" vremenska stvarnost.
Ma ne, ovo mijenja čitavi vremenski tok. Sve nakon toga je sada "alternativna" vremenska stvarnost.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ovaj novi film prati tematiku snimanja blockbuster-a...
Nema puno "mesa sa ostalim trek filmovima"....
Nema puno "mesa sa ostalim trek filmovima"....