Najgluplje stvari koje smo čuli/doživjeli

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

stefan
Moderator
Spol: M

Re: Najgluplje stvari koje smo čuli/doživjeli

Post Postao/la stefan »

pingu je napisao/la: Usporedi Windows Vista/7 desktop i KDE Plasma Desktop. kava

http://www.youtube.com/watch?v=T3ID2CbtnKk

Probaj tako nešto s GNOME-om napraviti.
naravno da to ne možeš sa gnome-om.
Ali možeš napraviti da KDE izgleda identično kao gnome.
KDE je fleksibilniji i ima više mogućnosti. Ali svejedno nemam ništa protiv gnome.
A imam feeling da tebe užasno žulja KDE...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

odin je napisao/la:pingu može jedan prijedlog?kak smo kratki sa člancima,jel bi mogla pasti neka recenzija i usporedba kde vs gnome?bilo bi zanimljivo vidjeti takav jedan članak
uuuu... znamo kako će to zavšiti... FLAME!
Ali dapače.. volio bi vidjeti što nekome smeta u KDE-u ili u gnome.. a da je meni promaklo.. :)
Isto vrijedi i za pozitivne stvari..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
pingu

Post Postao/la pingu »

odin je napisao/la:pingu može jedan prijedlog?kak smo kratki sa člancima,jel bi mogla pasti neka recenzija i usporedba kde vs gnome?bilo bi zanimljivo vidjeti takav jedan članak
Kada bi se tako nešto radilo, trebala bi biti ista distribucija. Recimo Ubuntu/Kubuntu, Arch Linux mi se čine najprikladnije.
Fedora nešto kemija s GNOME-om i KDE-om dok openSUSE nije prikladan, on ima izmijenjen GNOME desktop.

Možda bude nešto od toga ali ne mogu obećati.
stefan je napisao/la:Probaj tako nešto s GNOME-om napraviti.
naravno da to ne možeš sa gnome-om.
Ali možeš napraviti da KDE izgleda identično kao gnome.
KDE je fleksibilniji i ima više mogućnosti. Ali svejedno nemam ništa protiv gnome.
A imam feeling da tebe užasno žulja KDE...
Istina, fleksibilniji i ima više mogućnosti. Jednostavnije se konfigurira desktop. U pravu si, žulja me KDE. Svaki put kada ga idem koristiti, nešto me smeta. Iako ima neke odlične aplikacije poput K3B-a, Dolphina, KTorrenta...
stefan je napisao/la:uuuu... znamo kako će to zavšiti... FLAME!
Ali dapače.. volio bi vidjeti što nekome smeta u KDE-u ili u gnome.. a da je meni promaklo.. :)
Isto vrijedi i za pozitivne stvari..
Mene dosta smetaju neke sitnice kod Linux desktopa nebitno radi li se o GNOME-u, KDE-u ili Xfce-u ali s GNOME-om imam najmanje problema i brige.
/Zoran\

Post Postao/la /Zoran\ »

pingu je napisao/la: Istina, fleksibilniji i ima više mogućnosti. Jednostavnije se konfigurira desktop. U pravu si, žulja me KDE. Svaki put kada ga idem koristiti, nešto me smeta. Iako ima neke odlične aplikacije poput K3B-a, Dolphina, KTorrenta...
Tak se i ja osjećam. Ne znam zašto, ali ne mogu koristit KDE, poput alergije, ne znam zašto, koristio sam ga jedno vrijeme na OpenSUSE-u i PCLinuxOS-u i nisam se naviko na njega, ne znam mozda bi na Kubuntuu ili Linux Mint KDE-u stvari bile bolje, ali neda mi se probavat. A ima zanimljiva situacija u kojoj je moj frend htio probat linux, naravno prvo je naisao na ubuntu. Ja mu objasnim i pokažem čega sve ima, druge distre, DE i pokažem mu video od KDEa mislim da je bio Kubuntu i on meni kaže da neće to jer mu izgleda ko windows, on hoće gnome. Zanimljivo mi to bilo.

On topic, čuo sam jednu priču da je netko htio igrat bolje igrice i kupio novi monitor, pa se čudio zašto igre opet neće radit dobro. Ne znam dali je istina.. :D
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

"Subotnja špica na Zagrebačkom cvjetnom trgu sa puno zgodnih djevojaka na jednom mijestu i prepunim kafičima."

Podnaslov na jednom hrvatskom portalu. :nee :cry:
Sva velika slova koja su mogli pogrešno napisati su napisali, a Č im je također na krivom MIJESTU :( :evil:
shicy

Post Postao/la shicy »

hrvatski novinarluk...
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Ajde molim te idi van i budi dobar vrtni patuljak i čekaj kišu
shicy

Post Postao/la shicy »

odin je napisao/la:Ajde molim te idi van i budi dobar vrtni patuljak i čekaj kišu
...zuri u sunce ili tako nešto... toliko retardirano da se ne možeš ne smijat rofl
zadnja stvar na koju san osta ono , WelcomeToFacebook, je reklama za tele2 sa onom crnom ovcom :sokiran
još po đardinu neke natpise stavljali kao "mama ti plaća pretplatu -Crna ovca" :sokiran
"kompromis je za koze -Crna ovca" i takvi retardizmi...
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Ja uopće ne kužim koja je fora s tom ovcom. :?: :zbunj
Odgovori